sexman Napisano 12 Marca 2021 Napisano 12 Marca 2021 Nick: unknown| Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: kupno zbugowanego niby pojazdu na komisie Krótki opis sytuacji: Wraz z kolegami udaliśmy się na paleto w celu zrollowania komisu i ewentualnego zakupu interesującego nas pojazdu. Po zakupie jednego z tańszych zrespił się moonbeam którego zakupiłem wraz z CyganK, JayJay, Matix oraz Ja, (moonbeamy 2.5v6 na id ok 12-14k nie pamiętam dokładnie) miały id jeden po drugim. Sposób w jaki to dokonaliśmy? Z tego co wiem już naprawiony ale opiszę. Gdy CyganK wsiadł do Moonbeama jako pierwszy Matix wyciągnął go z auta tak jak sie kradnie auta w GTA Online i CyganK mógł go dalej kupić, więc to zrobił Matixowi też się pokazała oferta kupna więc też kupił potem jak Matix wysiadł z moonbeama to on nie zniknął i każdy mógł go kupić i następnie z tego co pamiętam to kupiłem go Ja a na końcu JayJay po czym zniknął. Dowody: Brak Coś od siebie: Proszę o szansę powrotu na serwer gdyż przez ten rok juz ponad brakuje mi go i bym sobie pograł 1
miniu Napisano 11 Kwietnia 2021 Napisano 11 Kwietnia 2021 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -wipe konta - wyczyszczenie wszystkich postępów (poza ewentualną walutą premium) -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 15k na pizzaboy'u w miesiąc ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1
sexman Napisano 15 Kwietnia 2021 Autor Napisano 15 Kwietnia 2021 W dniu 11.04.2021 o 12:38, miniu napisał: Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -wipe konta - wyczyszczenie wszystkich postępów (poza ewentualną walutą premium) -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 15k na pizzaboy'u w miesiąc ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. tak akceptuje
Rekomendowane odpowiedzi