ElChapo Napisano 12 Marca 2021 Napisano 12 Marca 2021 Nick: ElChapo Nick osoby nakładającej kare: Norcio Powód nałożenia kary: Mute na chat ogólny Krótki opis sytuacji: Witam , została na mnie nałożona kara na voice chat (9dni) , nie wiedziałem za co jest nałożona ta kara , po czym pisałem na chacie lokalnym że chociaż chciałbym wiedzieć za co została nałożona ta kara, niestety nikt nie odpisywał . Dostałem chwile poźniej informacje od znajomego ze jest to mute za użycie wulgaryzmu "jebac was" , wiec napisałem na chacie ogólnym : "Mute za "yebac was" zwykle pomowienie" . W odpowiedzi dostałem mute na chat ogólny na okres trzech dni. Dowody: Screenshot Coś od siebie: Uważam że jest to zbyt surowa kara , nie kierowałem tych słów do nikogo tym bardziej je cytowałem i zmieniłem literę z "j" na "y" tylko po by jakikolwiek support zwrócił uwagę na to co pisałem wcześniej na chacie lokalnym , bo nie uzyskałem odpowiedzi za co dokładnie zostałem ukarany. 1
_WirluS_ Napisano 13 Marca 2021 Napisano 13 Marca 2021 @ElChapo Na serwerze reagujemy na każdy, nawet najmniejszy przejaw toksyczności. Każdy jest karany tak samo, długość kary nie ustala moderator/suport. Możesz sobie zobaczyć taryfikator który jest pod F3. Apelacje odrzucam i zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi