Paweuek Napisano 29 Września 2018 Napisano 29 Września 2018 Nick: Paweuek Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Speed Hack Krótki opis sytuacji: Wczoraj odnalazłem niezabezpieczony "cheat" na serwer, którym można by przyśpieszyć sobie grę i tym samym szybciej zarabiać. Pokazałem go mojemu bratu, a ten się tym bardzo podekscytował... No i zgłosiłem go po chwili proklinowi, który powiedział, że zrobi z tym porządek w dalszym terminie. Dzisiaj grając sobie najzwyczajniej na serwerze zrobiłem sobie chwilowe zw, bo chciałem iść i zjeść obiad. Brat zapytał się mnie, czy może sobie odpalić tego cheata i mi pozarabiać trochę.. No i mu pozwoliłem, włączył i sobie zarabiał na speedhacku. Później dostałem bana, a brat dostał w łeb i później mi oddał dwa razy mocniej. Dowody: Nie mam żadnych Coś od siebie: Przepraszam, taka sytuacja się nigdy więcej nie powtórzy. Możecie mi zaufać, to ostatni taki wybryk tutaj. Jestem debilem
Developer/owner proklin Napisano 1 Października 2018 Developer/owner Napisano 1 Października 2018 To czy cheatował Twój brat czy Ty nie ma znaczenia, z tego konta ktoś oszukiwał i zasłużył na bana. Apelacja odrzucona. 2
Rekomendowane odpowiedzi