Skocz do zawartości

Skarga na YoloMajQul

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 08.03.2021r. 22:55 i 23:18

Nick oskarżającego: KICAL11

Nick oskarżonego: YoloMajQul

Powód napisania skargi: Jadąc po Mirror Park dostałem lagów i zostałem uderzony przez pojazd kierowany przez YoloMajQul. Oczekiwałem jakiegoś zatrzymania się, przedyskutowania całej sytuacji, jakiejś drobnej opłaty na naprawę. Gracz natomiast pojechał dalej, niezważając na kolizję. Następnie spotkałem się z YoloMajQul w Paleto Bay w celu omówienia sytuacji, lecz ten żartował sobie, zamiast rozwiązać sytuację w jakiś racjonalny sposób.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

• Jestem za 1
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Z mojej perspektywy wyglądało to zupełnie inaczej, ty jadący przede mną miałeś kosmiczne lagi. Starałem się wyminąć cię drugą strona ulicy ale twoje lagi mi to uniemożliwiały, jak można zauważyć po aucie kierowanym przeze mnie nie uderzyłem w ciebie. Cała ta sytuacja gdzie wypisywałeś do mnie SMS zaczęła mnie bawić bo nie widziałem że takie zdarzenie miało miejsce. Stąd taka rekompensata nie inna. 

• Administrator
Napisano

@KICAL11mając lagi mogłeś zjechać na pobocze i poczekać aż ustaną, przy zacinaniu gry twój pojazd mógł pojawić się przed graczem jak i za nim, oprócz tego powinieneś upewnić się że twój komputer daję radę z grą i RAGE.

Skargę odrzucam i Zamykam

• Jestem za 2
  • NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...