DANIELOS-YT- Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 witam mam problem z przychwytywaniem gry rage na obs chcialem stream zrobić bo jestem youtuber ale mam czarny ekran i tylko dzwięk slychać co mam zrobić żeby działał przechwytywanie gry rage bo na innych grach działe a tylko nie działa na rage niech ktoś pomożę bo nie wiem co mam robić a chcem zacząć na rage bo kiedyś grałem na mta a chem na ragę zacząć zycie robić
Herwi Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 (edited) W grze ustaw okno bez ram: W OBS: przechwytywanie gry -> przechwytuj konkretne okno i wybierz GTA5.exe (z odpaloną grą w tle). Takie ustawienie u mnie działa, spróbuj i najwyżej później będziemy myśleć co dalej. PS. Przesyłam link do prostych ćwiczeń online, przyda Ci się w dorosłym życiu 😂 https://epodreczniki.pl/a/przecinek-kropka-myslnik-wykrzyknik-pytajnik---co-krok/DntMLkSib Oprócz tego polecam też słownik online https://sjp.pwn.pl Edited March 6, 2021 by Herwi 1
Seba983 Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Też mam czasami ten problem, który nie wiem od czego zależy (możliwe, że zależy od kolejności włączania programów po włączeniu GTA a następnie OBS). Rozwiązaniem może być wybranie właściwego okna jak zobaczysz, że ci nie przechwytuje poprawnie. Powinno być opisane białą czcionką a nie szarą jak na zdjęciu:
DANIELOS-YT- Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 @Seba983tak mam Ale dalej jest czarny ekran
banasiur Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 (edited) A monitor masz włączony? A tak na poważnie to może obs Ci się sknocił, spróbuj przeinstalować, może pomoże. Edited March 7, 2021 by banasiur
DANIELOS-YT- Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 (edited) @banasiurrobiłem Wszystkich metot zapraszam na dc to pokażę DANIELOS-YT-#9937 żę dalej mam czarny ekran a bym już se stream zrobił se a tu lipa Edited March 7, 2021 by DANIELOS-YT-
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts