CANCEL Napisano 4 Marca 2021 Napisano 4 Marca 2021 Data i godzina zdarzenia: 03.03.21 17-21 Nick oskarżającego: CANCEL Nick oskarżonego: Konczyq Powód napisania skargi: Spotkałem gracza Konczyq i zapytałem czy pomoże sprzedać mi działkę powiedział że spoko. Więc pojechaliśmy do dilera, dałem mu w handlu działkę, a ponieważ nie miał pieniędzy dałem mu ją za darmo a za chwilę by mi ją oddał. gracz powiedział, że nie wyświetla mu się okienko dilera, powiedział że zrobi reconnecta to sprzeda i odda kasę. wyszedł z serwera. Czekałem 2 min, 5 min, 10 min i nie przyszedł w ogóle. napisałem do niego na Discord i powiedział że mi tego nie odda bo to marihuana i że wyrzuci to i spali. Pisał coś jeszcze że mu życie zmarnowałem bo chciał się do policji dostać. Po kilku godzinach wszedł na serwer więc wyszukałem go na mapie i podjechałem do niego. z 20 razy mu mówiłem żeby oddał mi tą działkę ale się nie odzywał. Napisałem raporta żeby wytłumaczyli tej osobie, że jeżeli nie odda mojej własności to po napisaniu przeze mnie skargi na forum może dostac bana. ale niestety Moderatorzy oraz Suporci mieli w to wywalone i cały czas pisali że nie mogą z tym nic zrobić, a wystarczyło by kilka słów. Jeśli to nagranie nie wystarczy, będę mógł wysłać screeny z discorda. Liczę na to że sprawdzicie to w logach Pozdrawiam CANCEL Działki od gracza nie otrzymałem do dziś 04.03 15:50 Dowody w postaci logów lub screenshotów: 14
CANCEL Napisano 5 Marca 2021 Autor Napisano 5 Marca 2021 48 minut temu, konczyq napisał: Pieniądze oddane jest film na dowód 🤑 podeślij filmik, I kolegę przeproś, że go zwyzywałeś. 1
Developer/owner slawur Napisano 15 Kwietnia 2021 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2021 Proszę o przesłanie dowodów przez @CANCELi @konczyq. Link wygasł.
Developer/owner slawur Napisano 20 Maja 2021 Developer/owner Napisano 20 Maja 2021 Zamykam z powodu braku odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi