PolskiKamien Napisano 3 Marca 2021 Napisano 3 Marca 2021 (edytowane) Nick: PolskiKamien Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ Powód nałożenia kary: Prowokacja LSPD Krótki opis sytuacji: posadziłem sadzonki na komendzie dosłownie o 5 rano Dowody: legenda głosi że do 2 dni się wyrobie Coś od siebie: sadzonki zostały postawione dla beki, celem nie była prowokacja policji ba nawet nie było policji na służbie więc uważam że ta kara to taka średnia, apeluję o skrócenie kary, może zakończy się powodzeniem. przeprosić za ten czy nie przeproszę ponieważ robiłem to w pełni świadomie (chociaż nie byłem świadom że zostanę za to ukarany) mogę zapewnić że takie sytuacje będą powstawać sporadycznie pozdrawiam Edytowane 3 Marca 2021 przez PolskiKamien 3 2 1 23 11
PolskiKamien Napisano 5 Marca 2021 Autor Napisano 5 Marca 2021 Tutaj dowód, postawiłem sadzonke i potem się do niej nie zbliżałem bo już zanim mi się przypomniało aby podlać sadzonke to już zdążyłem wyłączyć gre. jak ktoś nie chce oglądać całości to 2:30 w sumie nie wiem ile czasu sadzonka wytrzymuje bez wody ale 100% dzieląc na mniej więcej 2 to jakieś 50 minut i była sucha. 2 1
PolskiKamien Napisano 9 Marca 2021 Autor Napisano 9 Marca 2021 można zamykać, czas minął. dzienkuje wszystkim za Przebicie głosów "-1" wiedziałem że mogę na was liczyć 💖Kocham was@!!!
Rekomendowane odpowiedzi