VarteXX Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Witam mam problem z kontem a mianowicie z majatkiem. Dawno nie gralem na serwerze a chcialem wrocic do pelnej rozgrywki tutaj. Chcialbym sie dowiedziec czemu nie posiadam moich pojazdów oraz gotówki a mianowicie : Bodhi oraz nightshade a gotowki nie pamietam ile. Prosze o szybka pomoc. Do tego rowniez chcialbym zmienic haslo, poniewaz mysle ze byl to wlam na konto ew. cos ze strony serwera, kolega cos mi mowil ze kilka miesiecy temu cofnelo majatki czy cos.
sheerio Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 W listopadzie 2019 roku miała miejsce miesięczna cofka, być może pojazdy na koncie były zakupione w tamtym okresie? Odnośnie zmiany hasła masz taką opcję w ustawieniach konta na forum. Jeżeli później wystąpiłby problem z zalogowaniem na serwer nowym hasłem to zgłoś się do minia/Proklina na Discordzie.
VarteXX Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 Tak, pojazdy byly jakos w tym czasie zakupione.
VarteXX Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 Dokladnych dat niestety nie pamietam.. Licze na szybka pomoc z panstwa strony. Pozdrawiam, VarteX
Herwi Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Nie za bardzo rozumiem czego oczekujesz. Cofka nie wynikała z czyjegoś widzimisię, tylko z utraty danych. Po cofce był pewien okres czasu z premiami do expa/zarobków, także łatwo było można to sobie odrobić. Co utraciłeś przepadło i nie wróci, a administracja nie jest w stanie nic w tej kwestii zdziałać. Hasło w grze synchronizuje się z tym na forum, więc wystarczy, że zmienisz hasło do konta na forum. 1
VarteXX Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 Chodzi o to ze nie gralem wiec skad moglem wiedziec o jakis premiach, jak wspomnialem nie gralem i liczylem na pomoc z odzyskaniem ewentualnie z jakim kolwiek wynagrodzeniem, poniewaz nie bylo to z mojej winy ze tak sie stalo. Widze ze tej pomocy nie otrzymam dlatego mozna zamknac.
Herwi Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Jak sobie wyobrażasz oddawanie utraconych dóbr? Na jakiej podstawie? Zbyt duże prawdopodobieństwo oszustwa ze strony gracza Dlatego też (bodajże przez miesiąc) były premie 2x xp oraz 2x $$.
VarteXX Posted March 12, 2021 Author Posted March 12, 2021 Jakiego oszustwa? Pisze jak bylo a ty mi mowisz o jakiejs premii, gdzie pisalem jasno i wyranie nie gralem na serwerze. Wiec skad mialem wiedziec o tym? No wlasnie.
sheerio Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 W tamtym okresie czasu były 100% premie przez cały miesiąc w ramach rekompensaty. Niestety, ale aktualnie nie ma już możliwości na jakiekolwiek wynagrodzenie tamtej sytuacji. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts