Skocz do zawartości

S4_B5 Ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:  S4_B5

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary:  "Obraza administracji" / "Fałszywe Zgłoszenia"

Krótki opis sytuacji:  Więc otrzymałem bana na serwerze za "Fałszywe zgłoszenia" napisałem wtedy do Proklina z pytaniami odnośnie tego bana. Pech chciał, że ze złości dałem reakcje Proklinowi na discordzie reakcje "0 iq" przez co napisałeś mi w poprzedniej apelacji "Kierowałeś obelgi w moją stronę nie tylko w statusie ale także w prywatnej rozmowie między nami"
Jeżeli traktujesz w/w skrót jako "Obelgę" to z całego serduszka przepraszam nie chciałem cię urazić 

Otrzymałem wiadomość zwrotną, a w między czasie napisany został wulgarny status na forum przez moją osobę w którym skierowałem bardzo brzydkie słowa w stronę osoby która "najprawdopodobniej" mnie zgłosiła z całą te akcje z fałszywymi zgłoszeniami "Krzak marichuany" do Proklina  Zbieżność liter tworzyła nick Proklina więc jednocześnie dostałem bana za Obraze administracji.

Dowody:  Brak

Coś od siebie: Od bana minęło już trochę czasu sporo przez ten czas przemyślałem, że mogłem nie reagować tak pochopnie.
Wyjaśniłem Proklinowi wszystko w ten sam dzień który otrzymałem bana. Z góry Przepraszam LSPD za wulgaryzmy skierowane w ich stronę, oraz Proklina za reakcje na discord!

za bartusia napisane!

• Jestem przeciw 6
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Ze względu na historie kar, apelacje odrzucam.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...