Bueno Napisano 28 Lutego 2021 Napisano 28 Lutego 2021 Nick: S4_B5 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: "Obraza administracji" / "Fałszywe Zgłoszenia" Krótki opis sytuacji: Więc otrzymałem bana na serwerze za "Fałszywe zgłoszenia" napisałem wtedy do Proklina z pytaniami odnośnie tego bana. Pech chciał, że ze złości dałem reakcje Proklinowi na discordzie reakcje "0 iq" przez co napisałeś mi w poprzedniej apelacji "Kierowałeś obelgi w moją stronę nie tylko w statusie ale także w prywatnej rozmowie między nami" Jeżeli traktujesz w/w skrót jako "Obelgę" to z całego serduszka przepraszam nie chciałem cię urazić Otrzymałem wiadomość zwrotną, a w między czasie napisany został wulgarny status na forum przez moją osobę w którym skierowałem bardzo brzydkie słowa w stronę osoby która "najprawdopodobniej" mnie zgłosiła z całą te akcje z fałszywymi zgłoszeniami "Krzak marichuany" do Proklina Zbieżność liter tworzyła nick Proklina więc jednocześnie dostałem bana za Obraze administracji. Dowody: Brak Coś od siebie: Od bana minęło już trochę czasu sporo przez ten czas przemyślałem, że mogłem nie reagować tak pochopnie. Wyjaśniłem Proklinowi wszystko w ten sam dzień który otrzymałem bana. Z góry Przepraszam LSPD za wulgaryzmy skierowane w ich stronę, oraz Proklina za reakcje na discord! za bartusia napisane! 6
miniu Napisano 11 Kwietnia 2021 Napisano 11 Kwietnia 2021 Ze względu na historie kar, apelacje odrzucam. 1
Rekomendowane odpowiedzi