Norcio_PL Napisano 28 Lutego 2021 Napisano 28 Lutego 2021 Na wstępie informuję, że nie jestem twórcą poniższych modyfikacji. Grę modyfikujesz na własną odpowiedzialność! Modyfikacje działają tylko i wyłącznie na wersji Epic/Steam. Zalecam zrobić kopię podmienianych plików! Shadery -Redux (Nieaktualny) -Natural Vision Remastered (Aktualny) -QuantV (Aktualny) -Make Visuals Great Again (Aktualny) -Remake (Aktualny) -VisualV (Aktualny) Instalacja1.1 Pobierz mod graficzny1.2 Rozpakuj 1.3 Skopiuj update.rpf, update2.rpf (jeśli jest) z rozpakowanego folderu1.4 Wejdź do folderu GTAV\update1.5 Wklej wcześniej skopiowany update.rpf oraz zamień1.6 Gotowe możesz wejść do gry i cieszyć się modem LA Roads 2. Jest to najważniejszy punkt jeśli chcesz wgrać poniższe mody!2.1 Pobierz tą paczkę (Aktualny)2.2 Rozpakuj2.3 Skopiuj wszystkie pliki dlc.rpf2.4 Wejdź do folderu GTAV\update\x64\dlcpacks\mpspecialraces2.5 Wklej i zamień wszystkie pliki 3. LA Roads (Aktualny) Instalacja3.1 Pobierz LA Roads3.2 Rozpakuj 3.3 Skopiuj dlc1.rpf3.4 Przejdź do folderu GTAV\update\x64\dlcpacks\mpspecialraces Oraz zamień plik3.5 Gotowe Linki z których korzystam: Redux, NVR, QuantV, MVGA, Remake, VisualV. 39 Cytuj
Ardentowa Napisano 28 Lutego 2021 Napisano 28 Lutego 2021 Długo czekałem, i przyszło zbawienie! Dzięki Ci nołcio chętnie skorzystam! Pozdrawiam 1 Cytuj
Bartoszz Napisano 28 Lutego 2021 Napisano 28 Lutego 2021 (edytowane) Jak wygląda sytuacja z optymalizacją tych modów graficzych? (Chodzi mi o 1 punkt) Edit:// Wgrałem i na chwilę obecną nie zauważyłem większej ilości spadków fpsów (może o 1-2fps) (Natural Vision Remastered) Edytowane 28 Lutego 2021 przez Bartoszz 1 Cytuj
Siup Napisano 2 Marca 2021 Napisano 2 Marca 2021 Dzięki za poradnik, teraz gra wygląda świetnie 1 Cytuj
Niklaus Napisano 3 Marca 2021 Napisano 3 Marca 2021 Jest jakiś powód dlaczego mody graficzne działają tylko na wersji Epic lub Steam? Cytuj
Norcio_PL Napisano 4 Marca 2021 Autor Napisano 4 Marca 2021 20 godzin temu, Niklaus napisał: Jest jakiś powód dlaczego mody graficzne działają tylko na wersji Epic lub Steam? Gra z sociala przy każdym uruchomieniu aktualizuje podmieniony plik i nie da się tego obejść 😕 Cytuj
Khalifa Napisano 3 Kwietnia 2021 Napisano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Ma ktoś może pomysł dlaczego drogi są strasznie rozmazane po użyciu podmianki :x ? Dodam że mam skalowanie dystansu na max, rozszerzone skalowanie dystansu również na max. Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez Khalifa Cytuj
Khalifa Napisano 3 Kwietnia 2021 Napisano 3 Kwietnia 2021 Problem rozwiązany dzięki @PatriX1221 Rozwiązaniem jest ustawienie w panelu Nvidii zostawię dla potomnych. Cytuj
PatriX1221 Napisano 3 Kwietnia 2021 Napisano 3 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Khalifa napisał: Problem rozwiązany dzięki @PatriX1221 Rozwiązaniem jest ustawienie w panelu Nvidii zostawię dla potomnych. Norciowi podziękuj Cytuj
Beskitu_ Napisano 23 Kwietnia 2021 Napisano 23 Kwietnia 2021 Co muszę wyłączyć aby na REDUX nie rozmazywało mi auta podczas jazdy? Cytuj
kgoryl Napisano 23 Kwietnia 2021 Napisano 23 Kwietnia 2021 26 minutes ago, Beskitu_ said: Co muszę wyłączyć aby na REDUX nie rozmazywało mi auta podczas jazdy? Post Fx na średnie 1 Cytuj
Scarid Napisano 2 Sierpnia 2021 Napisano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) Czy po wgraniu modyfikacji będę w stanie zagrać w fabułe i online? Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez Scarid Cytuj
Peter_Gryfter Napisano 2 Sierpnia 2021 Napisano 2 Sierpnia 2021 4 godziny temu, Scarid napisał: Czy po wgraniu modyfikacji będę w stanie zagrać w fabułe i online? Czekam na odpowiedź. fabuła będzie działać, na online też wejdziesz ale z tego co wiem można wyrwać bana 1 Cytuj
Amarix Napisano 4 Sierpnia 2021 Napisano 4 Sierpnia 2021 Cześć, czy nadal nie da się ich wgrać na wersję socialclub ? Cytuj
Norcio_PL Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Napisano 4 Sierpnia 2021 4 minuty temu, Amarix napisał: Cześć, czy nadal nie da się ich wgrać na wersję socialclub ? Tak, nadal wersja social nie obsługuje modów Cytuj
Jarqes Napisano 17 Września 2021 Napisano 17 Września 2021 Mody sprawują się świetnie, gra od razu wygląda inaczej i lepiej, dziękować szefunciu 😜 Cytuj
Norcio_PL Napisano 3 Lutego 2022 Autor Napisano 3 Lutego 2022 5 godzin temu, Hewret napisał: Czy wiadomo coś o LA Vegetation? Aktualnie nie działa i raczej szybko nie będzie. Cytuj
Fisek Napisano 21 Sierpnia 2022 Napisano 21 Sierpnia 2022 W dniu 3.04.2021 o 23:37, Khalifa napisał: Ma ktoś może pomysł dlaczego drogi są strasznie rozmazane po użyciu podmianki :x ? Dodam że mam skalowanie dystansu na max, rozszerzone skalowanie dystansu również na max. dla użytkowników radeonów Cytuj
00metabolizm Napisano 21 Czerwca 2024 Napisano 21 Czerwca 2024 witam posiadam gta na rockstarze, rockstar jak juz wiemy sam aktualizuje podmienione pliki, czy da sie to jakos ominac? wylaczylem automatyczne aktualizacje lecz to nic niestety nie dalo.. Cytuj
XxMoNsT3RxX Napisano 21 Czerwca 2024 Napisano 21 Czerwca 2024 8 godzin temu, 00metabolizm napisał: witam posiadam gta na rockstarze, rockstar jak juz wiemy sam aktualizuje podmienione pliki, czy da sie to jakos ominac? wylaczylem automatyczne aktualizacje lecz to nic niestety nie dalo.. Z tego co wiem to nie da rady do tej pory Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi