Administrator Norcio_PL Posted February 28, 2021 Administrator Posted February 28, 2021 Na wstępie informuję, że nie jestem twórcą poniższych modyfikacji. Grę modyfikujesz na własną odpowiedzialność! Modyfikacje działają tylko i wyłącznie na wersji Epic/Steam. Zalecam zrobić kopię podmienianych plików! Shadery -Redux (Nieaktualny) -Natural Vision Remastered (Aktualny) -QuantV (Aktualny) -Make Visuals Great Again (Aktualny) -Remake (Aktualny) -VisualV (Aktualny) Instalacja1.1 Pobierz mod graficzny1.2 Rozpakuj 1.3 Skopiuj update.rpf, update2.rpf (jeśli jest) z rozpakowanego folderu1.4 Wejdź do folderu GTAV\update1.5 Wklej wcześniej skopiowany update.rpf oraz zamień1.6 Gotowe możesz wejść do gry i cieszyć się modem LA Roads 2. Jest to najważniejszy punkt jeśli chcesz wgrać poniższe mody!2.1 Pobierz tą paczkę (Aktualny)2.2 Rozpakuj2.3 Skopiuj wszystkie pliki dlc.rpf2.4 Wejdź do folderu GTAV\update\x64\dlcpacks\mpspecialraces2.5 Wklej i zamień wszystkie pliki 3. LA Roads (Aktualny) Instalacja3.1 Pobierz LA Roads3.2 Rozpakuj 3.3 Skopiuj dlc1.rpf3.4 Przejdź do folderu GTAV\update\x64\dlcpacks\mpspecialraces Oraz zamień plik3.5 Gotowe Linki z których korzystam: Redux, NVR, QuantV, MVGA, Remake, VisualV. 39 Quote
Ardentowa Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Długo czekałem, i przyszło zbawienie! Dzięki Ci nołcio chętnie skorzystam! Pozdrawiam 1 Quote
Bartoszz Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 (edited) Jak wygląda sytuacja z optymalizacją tych modów graficzych? (Chodzi mi o 1 punkt) Edit:// Wgrałem i na chwilę obecną nie zauważyłem większej ilości spadków fpsów (może o 1-2fps) (Natural Vision Remastered) Edited February 28, 2021 by Bartoszz 1 Quote
Siup Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 Dzięki za poradnik, teraz gra wygląda świetnie 1 Quote
Niklaus Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Jest jakiś powód dlaczego mody graficzne działają tylko na wersji Epic lub Steam? Quote
Administrator Norcio_PL Posted March 4, 2021 Author Administrator Posted March 4, 2021 20 godzin temu, Niklaus napisał: Jest jakiś powód dlaczego mody graficzne działają tylko na wersji Epic lub Steam? Gra z sociala przy każdym uruchomieniu aktualizuje podmieniony plik i nie da się tego obejść 😕 Quote
Khalifa Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 (edited) Ma ktoś może pomysł dlaczego drogi są strasznie rozmazane po użyciu podmianki :x ? Dodam że mam skalowanie dystansu na max, rozszerzone skalowanie dystansu również na max. Edited April 3, 2021 by Khalifa Quote
Khalifa Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Problem rozwiązany dzięki @PatriX1221 Rozwiązaniem jest ustawienie w panelu Nvidii zostawię dla potomnych. Quote
PatriX1221 Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Godzinę temu, Khalifa napisał: Problem rozwiązany dzięki @PatriX1221 Rozwiązaniem jest ustawienie w panelu Nvidii zostawię dla potomnych. Norciowi podziękuj Quote
Beskitu_ Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Co muszę wyłączyć aby na REDUX nie rozmazywało mi auta podczas jazdy? Quote
kgoryl Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 26 minutes ago, Beskitu_ said: Co muszę wyłączyć aby na REDUX nie rozmazywało mi auta podczas jazdy? Post Fx na średnie 1 Quote
Scarid Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 (edited) Czy po wgraniu modyfikacji będę w stanie zagrać w fabułe i online? Edited August 24, 2023 by Scarid Quote
Peter_Gryfter Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 4 godziny temu, Scarid napisał: Czy po wgraniu modyfikacji będę w stanie zagrać w fabułe i online? Czekam na odpowiedź. fabuła będzie działać, na online też wejdziesz ale z tego co wiem można wyrwać bana 1 Quote
Amarix Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Cześć, czy nadal nie da się ich wgrać na wersję socialclub ? Quote
Administrator Norcio_PL Posted August 4, 2021 Author Administrator Posted August 4, 2021 4 minuty temu, Amarix napisał: Cześć, czy nadal nie da się ich wgrać na wersję socialclub ? Tak, nadal wersja social nie obsługuje modów Quote
Jarqes Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Mody sprawują się świetnie, gra od razu wygląda inaczej i lepiej, dziękować szefunciu 😜 Quote
Administrator Norcio_PL Posted February 3, 2022 Author Administrator Posted February 3, 2022 5 godzin temu, Hewret napisał: Czy wiadomo coś o LA Vegetation? Aktualnie nie działa i raczej szybko nie będzie. Quote
Fisek Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 W dniu 3.04.2021 o 23:37, Khalifa napisał: Ma ktoś może pomysł dlaczego drogi są strasznie rozmazane po użyciu podmianki :x ? Dodam że mam skalowanie dystansu na max, rozszerzone skalowanie dystansu również na max. dla użytkowników radeonów Quote
00metabolizm Posted June 21, 2024 Posted June 21, 2024 witam posiadam gta na rockstarze, rockstar jak juz wiemy sam aktualizuje podmienione pliki, czy da sie to jakos ominac? wylaczylem automatyczne aktualizacje lecz to nic niestety nie dalo.. Quote
XxMoNsT3RxX Posted June 21, 2024 Posted June 21, 2024 8 godzin temu, 00metabolizm napisał: witam posiadam gta na rockstarze, rockstar jak juz wiemy sam aktualizuje podmienione pliki, czy da sie to jakos ominac? wylaczylem automatyczne aktualizacje lecz to nic niestety nie dalo.. Z tego co wiem to nie da rady do tej pory Quote
Recommended Posts