GoodRau Napisano 26 Lutego 2021 Napisano 26 Lutego 2021 Nick: GoodRau Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Oszustwo Krótki opis sytuacji: Tak jak dwie apelacje temu pisałem kare dostałem, a raczej mój brat dostał podczas licytacji na serwerze ubiegłego już roku za wylicytowanie jakiegoś tam auta za grube pieniądze. Gdy sam usiadłem do gry to wtedy zabrałeś mnie do siebie i mówiłeś, że mam auto kupione za 300k ja w szoku mowie, że nie i cyk ban. Potem dostałem ub po jakimś czasie i miałem do odrobienia karę i jak pisałem w 2 apelacji nie dałem rady jej odrobić ze względu na sytuację ze zmianą zamieszkania i niestety dostałem bana, za nie wywiązanie sie z kary nałożonej. Pisałem potem 3 apelacje ale niestety została już na starcie odrzucona. Dlatego też piszę kolejną tj. 4 apelację i proszę o jej rozpatrzenie minęło niespełna pół roku od tego bo to bodajże zaczęło się w Lipcu 2020. Dowody: Pozostałe apelację z archiwum Coś od siebie: Od siebie chciałbym dodać dwie rzeczy. 1. Gdybym nie chciał tu grać i olał temat to nie pisałbym co X miesięcy apelacji. 2. Myślę, że minęło już sporo czasu i można spróbować podejść do tego już na chłodno i spróbować się porozumieć. Pozdrawiam GoodRau 2
miniu Napisano 11 Kwietnia 2021 Napisano 11 Kwietnia 2021 Jako, że nie masz dużej ilości kar na swoim koncie mogę dać Ci drugą szansę, ale kara będzie podwojona czyli: -status OSZUST na 2 miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na 2 miesiące -prace społeczne***: 80k na FLber do wykonania w 2 miesiące ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
GoodRau Napisano 11 Kwietnia 2021 Autor Napisano 11 Kwietnia 2021 Akceptuje warunki Ps. dzięki, że w końcu doszliśmy do porozumienia Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi