Winicjusz Napisano 24 Lutego 2021 Napisano 24 Lutego 2021 (edytowane) Nick: Winicjusz Nick osoby nakładającej kare: NyKo Powód nałożenia kary: "Obraza administracji" Krótki opis sytuacji: Jakiś gracz dostał ostrzeżenie za wulgaryzmy za użycie słowa "dupa". Zareagowałem na to wiadomością "XDDDD wulgaryzmy?" po czym dostałem dwa ostrzeżenie naraz za flood (co rozumiem bo napisałem długie 'XD') i chyba za duże litery? W międzyczasie inni dostali kolejne ostrzeżenia za pisanie tego samego słowa co pierwszy gracz i skomentowałem to "admin wyjmij kija". Za tą wiadomość dostałem bana "za obraze administracji" na dwa miesiące. Dowody: Screenów czatu nie mam bo nie przeszło mi przez głowe że mogę za coś takiego dostać bana Coś od siebie: Zgadzam się dostać karę za flood i caps'a, ale za "obraze administracji" jest przesadą bo wedlug mnie bylo to zwykłe zwrócenie uwagi i nie bylo pisane w celu obrazy kogokolwiek. Edytowane 25 Lutego 2021 przez Winicjusz 4 3 1
miniu Napisano 11 Kwietnia 2021 Napisano 11 Kwietnia 2021 Kara została nadana słusznie, apelacje odrzucam, zamykam. 3 1
Rekomendowane odpowiedzi