TheRageGamer Napisano 23 Lutego 2021 Napisano 23 Lutego 2021 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 23.02.2021 , godzina 14:08 Nick oskarżającego: TheRageGamer Nick oskarżonego: xFreShyy Powód napisania skargi: Czym sobie zasłużyłem żeby do mnie pisać w taki sposób ? Poczułem się urażony gdyż nie zrobilem nic złego a tu takie odzywki. Widać że gracz nie ma za grosz kultury. Dowody w postaci logów lub screenshotów: Edytowane 23 Lutego 2021 przez TheRageGamer 7
xFreShyy Napisano 23 Lutego 2021 Napisano 23 Lutego 2021 Najpierw na /g robisz wszystko żeby chłop, który pisał ze mną zwrócił na Ciebie uwagę, podczas /handel z tym ziomkiem to wkraczasz do akcji i piszesz, ze masz to samo na sell tylko ze taniej XD? Napisałem żebyś sobie odszedł, nie było to żadne wyzwisko nałożone na twoją osobę, nie wyzwałem ci mamy, nie nazwałem cię brzydko, musiales sie poczuć wielce urażony, skoro po jednej wiadomości musiałeś wstawić to na forum. Naprawdę przepraszam z całego serduszka, jak chcesz to odkupię od Ciebie wszystkie szroty 🥰🥰 1
TheRageGamer Napisano 23 Lutego 2021 Autor Napisano 23 Lutego 2021 Tu nie chodzi o to co było przed ani żaden handel tylko o to jak się odzywasz do innych graczy.
xFreShyy Napisano 23 Lutego 2021 Napisano 23 Lutego 2021 Widać, że grasz bardzo krótko skoro cię bardzo poruszyło jedno słowo na lokalu c; 1
TheRageGamer Napisano 23 Lutego 2021 Autor Napisano 23 Lutego 2021 1 minutę temu, xFreShyy napisał: Widać, że grasz bardzo krótko skoro cię bardzo poruszyło jedno słowo na lokalu c; Teraz, xFreShyy napisał: Psycha siada po tygodniu grania, znam Czekam na odpowiedź Administracji. Po twoich odpowiedziach widać że czujesz sie bezkarnie co jest przykre bo myślałem że na serwerze obowiązuje jakaś kultura.
xFreShyy Napisano 23 Lutego 2021 Napisano 23 Lutego 2021 Nie no, bezkarnie sie nie czuje, przeprosilem Cie przeciez i chce twoje szrociki kupic, to ty robisz problem wlasciwie o nic xD 1
DragonuS Napisano 4 Marca 2021 Napisano 4 Marca 2021 Skarga rozpatrzona pozytywnie gracz dostanie karę za toksyczność oraz przekleństwa na czacie lokalnym. Zamykam. 1
Rekomendowane odpowiedzi