Developer/owner Proklin Posted August 12, 2018 Developer/owner Share Posted August 12, 2018 Zapraszamy do obejrzenia drugiego już Devloga z naszego serwera! [video=youtube] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldek86 Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 Czy do flbera planujecie dodać każdy budynek na mapie jako punkt startu i docelowy czy mniej ich będzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herwi Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 Czy do flbera planujecie dodać każdy budynek na mapie jako punkt startu i docelowy czy mniej ich będzie? Nie za bardzo rozumiem pytanie, możesz sprecyzować? Chodzi Ci o lokalizacje klientów, czy początek pracy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldek86 Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 Chodzi mi o lokalizacje z których trzeba będzie odbierać i zawozić do nich npc'ów Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeltY. Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Chodzi mi o lokalizacje z których trzeba będzie odbierać i zawozić do nich npc'ów Oznaczamy jak najwięcej domków, lecz wątpię żeby każdy możliwy w grze był oznaczony, choć nie jestem pewny. Na razie i tak nie będzie całej mapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciskowiak Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 mapy było by dobrze widziec w całosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts