KDrewiusz. Napisano 20 Lutego 2021 Napisano 20 Lutego 2021 Witam mam problem z ragemp gdy włączam rage i staram się wejść na serwer to po chwili luncher się zamyka i gra się nie włącza , miał ktoś taki sam problem i go rozwiązał ?
sheerio Napisano 21 Lutego 2021 Napisano 21 Lutego 2021 Czasem pomaga po prostu uruchomienie gry dwu/trzykrotnie. Ewentualnie spróbować uruchomić pierw czyste GTA V. Wyłącz wszelkie nakładki (Discord/Overwolf itd.). Jeśli dalej będziesz miał ten problem to zrób spójność plików, przeinstaluj na nowo RAGE. Nieaktualna wersja systemu czy sterowników, brak odpowiednich bibliotek również mogą stanowić problem.
Pattersson222 Napisano 21 Lutego 2021 Napisano 21 Lutego 2021 W dniu 20.02.2021 o 15:07, KDrewiusz. napisał: Witam mam problem z ragemp gdy włączam rage i staram się wejść na serwer to po chwili luncher się zamyka i gra się nie włącza , miał ktoś taki sam problem i go rozwiązał ? też mam od dziś taki sam problem. Gra się włacza jest czarny ekran czekam na napisy i się wszystko wyłacza 😕 dziś wbiłem dopiero po pół godziny 😕 odinstalowałem rage'a i zainstalowałem ponownie pomogło restart steam'a nie pomogło. Kompa wszystkie sterowniki zaktualizowane wszystko jest ok. Lecz nie mogę wbić odrazu do gry na serwer
Rekomendowane odpowiedzi