Skocz do zawartości

Oliwierix ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:  Oliwierix
Nick osoby nakładającej kare: Proklin
Powód nałożenia kary: Przyjmowanie/rozdawanie majątku
Krótki opis sytuacji:
Kupiłem trzy pojazdy: soveregin,issi clasic 1.0, minivan, w okazyjnej cenie 27500.

Dowody: brak
Coś od siebie: 

Dzień Dobry,
Nazywam się Oliwier, możesz mnie znać z serwera jako Oliwierix. Niedawno zostałem zbanowany za przyjmowanie/ rozdawanie majątku na dwa lata. Chodzi chyba o dzisiejszą transakcje. Wiec trochę Się rozpiszę. Podczas  gdy jechałem moim moonbeamem przy taniej giełdzie zaczepił mnie gracz czy nie chce kupić auta o nazwie picador. Ten Pan oznajmił, że ten picador ma tune, wiec zapytałem czy wie ile ma demontu. Niestety nie wiedział, więc pojechaliśmy to sprawdzić. Niestety ktoś kupił już to auto przy wyjeździe z tunera. Ja przez przypadek wpadłem w dziurę która jest tam w pobliżu i pobiegłem, żeby wyjść z niej. Gracz którego spotkałem przy taniej giełdzie pobiegł tam za mną i zapytał czy nie chce jeszcze czegoś kupić. Ja odpowiedziałem, że chce kupić seminole F. Gracz dał mi handel i pokazał wszystkie pojazdy które chciał sprzedać. Widziałem kilka fajnych aut, takich jak issi clasic 1.0 silnik i minivan który ma 14kg bagażnika i soveregina czyli fajny motor którym jeździłem już wcześniej bo kolega z tej samej organizacji go ma i go udostępnił. Te trzy pojazdy postanowiłem kupić gdyż issi clasic był w najlepszym silniku, minivan miał 14kg bagażnika, a w weekend miałem zamiar posadzić kilka sadzonek, i kupiłem soveregina bo uznałem, że ile można wozić się czyimiś autami. Gracz nie widział jaką cene zaproponować, ja również nie wiedziałem. Napisałem mu aby zaproponował cenę. Gracz ten napisał 30 a potem 40k. Zwykle jak osoby dają cenę to wydaje mi się, że są one wystarczające dla nich wiec lekko znegocjowałem cenę do 27.5k. Po jakimś czasie dostałem komunikat, że zostałem zbanowany. Bardzo mi jest z tego powodu przykro. Bardzo zależy mi na powrocie na serwer ponieważ gram na tym serwerze  z dużą ilością znajomych z życia realnego. Nigdy więcej takie coś się nie zdarzy. Pragnę podkreślić, że w tym czasie e-nauczania gra pomaga mi odbiec od problemów życia realnego oczywiście z umiarem.  W razie pytań pisz śmiało, odpowiem na wszystkie pytanie które mi zadasz.

Gorąco Pozdrawiam Oliwier

• Like 5
  • Thanks 2
  • Jestem za 20
  • Jestem przeciw 4
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

-wipe konta - wyczyszczenie wszystkich postępów (poza ewentualną walutą premium)
-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
-blokada handlu na miesiąc
-prace społeczne***: 15k na pizzaboy'u

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...