MichalJumper Napisano 14 Lutego 2021 Napisano 14 Lutego 2021 Nick: MichalJumper Nick osoby nakładającej kare: @PJOTER2003 Powód nałożenia kary: Prowokowanie LSPD Krótki opis sytuacji: Chciałem z kolegą @krzb zrobić pościg, a wyszło jak wyszło. Dowody: @krzb był ze mną na discordzie może potwierdzić moją wersje wydarzeń Coś od siebie: No chciałem sprowokować jakoś LSPD do pościgu, skoro jest za to ban to bym chciał się dowiedzieć jak wywołać pościg, a nie otrzymać bana. Za tą sytuację przepraszam i nie będę już prowokował LSPD wjeżdżając w nich. 2 1
Developer/owner slawur Napisano 15 Lutego 2021 Developer/owner Napisano 15 Lutego 2021 @MichalJumper Nie znam sytuacji a z Twojej wypowiedzi nie jestem w stanie nic wywnioskować. Opisz dokładnie jak wyglądała sytuacja.
MichalJumper Napisano 15 Lutego 2021 Autor Napisano 15 Lutego 2021 4 godziny temu, slawur napisał: @MichalJumper Nie znam sytuacji a z Twojej wypowiedzi nie jestem w stanie nic wywnioskować. Opisz dokładnie jak wyglądała sytuacja. No więc dokładniej to tak, razem z @krzb chcieliśmy sobie zrobić pościg z LSPD, więc chcieliśmy ich sprowokować lekko wjeżdżając w nich, nie udało się, jazdą pod prąd też się nie udało, dostałem ostrzeżenie "Prowokowanie LSPD 1/1", ale chciałem ten pościg i nie sądziłem, że dostane bana to jak mieli już jakiś pościg to podjechałem tam i dalej próbowałem coś zdziałać i dostałem tego bana. Jak piszę wyżej to naprawdę nie sądziłem, że dostane bana bo przecież te LSPD są też po to by zrobić z nimi jakiś pościg.
Administrator NyKo Napisano 11 Marca 2021 Administrator Napisano 11 Marca 2021 (edytowane) Zamykam i przenoszę do archiwum Edytowane 11 Marca 2021 przez NyKo 1
Rekomendowane odpowiedzi