Skocz do zawartości

MichalJumper ukarany przez PJOTER2003

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: MichalJumper

Nick osoby nakładającej kare: @PJOTER2003

Powód nałożenia kary: Prowokowanie LSPD

Krótki opis sytuacji: Chciałem z kolegą @krzb zrobić pościg, a wyszło jak wyszło.

Dowody: @krzb był ze mną na discordzie może potwierdzić moją wersje wydarzeń

Coś od siebie: No chciałem sprowokować jakoś LSPD do pościgu, skoro jest za to ban to bym chciał się dowiedzieć jak wywołać pościg, a nie otrzymać bana.
Za tą sytuację przepraszam i nie będę już prowokował LSPD wjeżdżając w nich.

• Like 2
  • Haha 1
  • Developer/owner
Napisano

@MichalJumper Nie znam sytuacji a z Twojej wypowiedzi nie jestem w stanie nic wywnioskować. Opisz dokładnie jak wyglądała sytuacja.

Napisano
4 godziny temu, slawur napisał:

@MichalJumper Nie znam sytuacji a z Twojej wypowiedzi nie jestem w stanie nic wywnioskować. Opisz dokładnie jak wyglądała sytuacja.

No więc dokładniej to tak, razem z @krzb chcieliśmy sobie zrobić pościg z LSPD, więc chcieliśmy ich  sprowokować  lekko wjeżdżając w nich, nie udało się, jazdą pod prąd też się nie udało, dostałem ostrzeżenie "Prowokowanie LSPD 1/1", ale chciałem ten pościg i nie sądziłem, że dostane bana to jak mieli już jakiś pościg to podjechałem tam i dalej próbowałem coś zdziałać i dostałem tego bana.
Jak piszę wyżej to naprawdę nie sądziłem, że dostane bana bo przecież te LSPD są też po to by zrobić z nimi jakiś pościg.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Dziękuje za rozpatrzenie, kara minęła :)

• Administrator
Napisano (edytowane)

Zamykam i przenoszę do archiwum

Edytowane przez NyKo
  • Like 1
  • NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...