OskarekBetter Napisano 11 Lutego 2021 Napisano 11 Lutego 2021 (edytowane) Nick:OskarekBetter Nick osoby nakładającej kare:WirluS Powód nałożenia kary: Liczne kary brak poprawy w zachowaniu Krótki opis sytuacji: jezdzilem od 2-3 dni po miescie uzywajac binow muzycznych, bylem karany wczesniej za prawka, mute itp (nie wiedzialem ze za puszczanie muzyki jest ban) Dowody: brak Coś od siebie: przepraszam za wszystko co zrobilem zalezy mi na grze na serwerze gram od 4 miesiecy dzien w dzien, przepraszam za wszystko jeszzce raz, bardzo chce wrocic na serwer zalezy mi na grze na fivelife, jedyne czego to nie chce to wipe, Przepraszam z calego serca cala administracje serwera five life, czekam cierpliwie rozpatrzenie mojej apelacji, bardzo chce wrocic na serwer, przepraszam wszystkich Edytowane 11 Lutego 2021 przez OskarekBetter 1 1 17 87
Developer/owner slawur Napisano 15 Lutego 2021 Developer/owner Napisano 15 Lutego 2021 Ban nie jest za samo puszczanie muzyki ale tak jak brzmi powód: "Liczne kary brak poprawy w zachowaniu". Skoro nakładane kary nie przyniosły poprawy Twojego zachowania, otrzymałeś bana. Reakcje graczy na Twoją apelację nie przemawiają na Twoją korzyść. (87 kar w przeciągu 4 miesięcy gry też nie). Apelację odrzucam. 12 1
Rekomendowane odpowiedzi