Depoox Napisano 10 Lutego 2021 Napisano 10 Lutego 2021 Nick: Depoox Nick osoby nakładającej kare: @NyKo Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Po tym jak 5 osób z tej organizacji którą obraziłem mnie taranował i nie dawało mi normalnie zarabia, oczywiście pisałem raporty ale nikt nie zareagował, zrobiłem reconnecta i napisałem to ponieważ w 5 atakowali jedną osobę za coś za co nawet nie jest prawdą. Dowody: Będzie podane niżej Coś od siebie: Przepraszam, wszystkie urażone osoby z tej organizacji ( lecz wy również mnie wyzywaliście wielo krotnie, ale administracja nie reagowała ). Byłem pod wpływem emocji i po prostu napisałem to co napisałem i nie zaprzeczam bo będzie wiele osób co to potwierdzą. Mam nadzieje że kara zostanie skrócona i obiecuje że nigdy więcej nie będę tak pisał na chacie globalnym i na voice chat.
Developer/owner slawur Napisano 15 Lutego 2021 Developer/owner Napisano 15 Lutego 2021 Przekazałeś za mało informacji na temat sytuacji. Na ich podstawie nie jestem w stanie zareagować. Czas kary już minął ale na przyszłość polecam dokładniej opisać sytuację i załączyć więcej dowodów, usprawni i przyspieszy rozpatrzenie. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi