Skocz do zawartości

Problem z wejściem na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, otóż mam problem, gdy wchodzę na serwer, zaloguje się, to mam cały czas ekran gdzie widzę swoją postać i mogę się na nią patrzeć godzinami i nic się dalej nie dzieje, mogę przeglądać mapę i wgl, ale wejść na świat już nie mogę, wcześniej jak stworzyłem konto miałem opcje wybrania płci, ale nie zrobiłem tego bo nie mogłem nic wybrać, stworzyłem nowe konto i na nowym koncie jest to samo, tylko tym razem mi się nawet nie pokazały opcje edytowania postaci. Ktoś miał taki problem?

Napisano

Witaj

zastanawia mnie czy to nie jest czasem wina internetu, wygląda na to że ci się nic nie chce załadować możesz jakieś ss'y dorzucić? 

ostatnio gracz /supporter @Muhi miał podobny problem może on coś w tej kwestii wie, próbowałeś zrobić kompletną reinstalacje GTMP?

Napisano

Mogę dać zdjęcie ale niestety z telefonu bo print screen nie chce mi objąć GTA V, ale od internetu to nie może być bo niby jak wejdę na ten serwer to mogę normalnie sprawdzić ilość graczy i pokazuje że mam 40 pingu.

Napisano

Udało mi się wejść już na świat  ale mam 20fps, gdzie normalnie mam ponad 100..

Napisano

FPSY to niestety wina gt-mp i nic z tym nie zrobisz ):  jedynie czekać na RAGE gdzie nie będzie takiego problemu

• 1 rok później...
Gość pozdro_eluwina
Napisano

mam podobnie i wydaje mi sie ze to wina internetu bo widze, ze od razu skacze mi do kilku tysiecy pingu. Wczesniej gralem normalnie wiefc nie wiem dlaczego od jakiegos czasu wyglada to w ten sposob. Ktos wie jak to naprawic

• DragonuS zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...