erazerek Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 01/02/2021; 17:55 Nick oskarżającego: @erazerek Nick oskarżonego: @ChotMick, @MainDner Powód napisania skargi: Nadużywanie czatu głosowane/podszywanie się pod Policję. Dowody w postaci logów lub screenshotów: Untitled.mp4 Edytowane 1 Lutego 2021 przez erazerek
ChotMick Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 Dzień dobry są to dźwięki straży pożarnej i ja nie prowadziłem z Panem konwersacji tylko inna osoba .
MainDner Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 (edytowane) Witam ja tylko prowadziłem pojazd FLSHARE ale się nie udzielałem z Syrenami. Edytowane 1 Lutego 2021 przez MainDner
erazerek Napisano 1 Lutego 2021 Autor Napisano 1 Lutego 2021 5 minut temu, ChotMick napisał: Dzień dobry są to dźwięki straży pożarnej i ja nie prowadziłem z Panem konwersacji tylko inna osoba . Jeżeli nie ty, to kolega co prowadził, kolega co prowadził twierdzi że nic nie mówił. U mnie widać jak masz aktywny Voice Chat. Werdykt oddaje w ręce administracji.
ChotMick Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 U mnie na voice chacie nie ma przesterów , słychać to po dźwiękach , więc łatwo można wywnioskować. Poza tym mój voice był już wyłączony a "naura" ktoś powiedział
erazerek Napisano 1 Lutego 2021 Autor Napisano 1 Lutego 2021 1 minutę temu, ChotMick napisał: U mnie na voice chacie nie ma przesterów , słychać to po dźwiękach , więc łatwo można wywnioskować. Poza tym mój voice był już wyłączony a "naura" ktoś powiedział Zatem ty puszczałeś syrenę, bo jak zniknęła ikonka aktywnego voice chatu, to również syrena ucichła, a kolega kierowca mówił.
ChotMick Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 1 minutę temu, erazerek napisał: Zatem ty puszczałeś syrenę, bo jak zniknęła ikonka aktywnego voice chatu, to również syrena ucichła, a kolega kierowca mówił. Owszem puszczałem syreny
Developer/owner slawur Napisano 9 Lutego 2021 Developer/owner Napisano 9 Lutego 2021 Gracz @ChotMick otrzymuje karę za nadużywanie Voice Chatu zgodnie z taryfikatorem. Dowody na gracza @MainDner są niewystarczające, na nagraniu nie widać czy to on wypowiada się na VC.
Rekomendowane odpowiedzi