Skocz do zawartości

Skarga na ChotMick, MainDner

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 01/02/2021; 17:55

Nick oskarżającego: @erazerek

Nick oskarżonego: @ChotMick, @MainDner

Powód napisania skargi: Nadużywanie czatu głosowane/podszywanie się pod Policję.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

Edytowane przez erazerek
Napisano

Dzień dobry są to dźwięki straży pożarnej i ja nie prowadziłem z Panem konwersacji tylko inna osoba .

• erazerek zmienił tytuł na Skarga na ChotMick, MainDner
Napisano (edytowane)

Witam ja tylko prowadziłem pojazd FLSHARE ale się nie udzielałem z Syrenami.

Edytowane przez MainDner
Napisano
5 minut temu, ChotMick napisał:

Dzień dobry są to dźwięki straży pożarnej i ja nie prowadziłem z Panem konwersacji tylko inna osoba .

Jeżeli nie ty, to kolega co prowadził, kolega co prowadził twierdzi że nic nie mówił. U mnie widać jak masz aktywny Voice Chat. Werdykt oddaje w ręce administracji.

Napisano

U mnie na voice chacie nie ma przesterów , słychać to po dźwiękach , więc łatwo można wywnioskować. Poza tym mój voice był już wyłączony a "naura" ktoś powiedział

Napisano
1 minutę temu, ChotMick napisał:

U mnie na voice chacie nie ma przesterów , słychać to po dźwiękach , więc łatwo można wywnioskować. Poza tym mój voice był już wyłączony a "naura" ktoś powiedział

Zatem ty puszczałeś syrenę, bo jak zniknęła ikonka aktywnego voice chatu, to również syrena ucichła, a kolega kierowca mówił.

Napisano
1 minutę temu, erazerek napisał:

Zatem ty puszczałeś syrenę, bo jak zniknęła ikonka aktywnego voice chatu, to również syrena ucichła, a kolega kierowca mówił.

Owszem puszczałem syreny 

• Developer/owner
Napisano

Gracz @ChotMick otrzymuje karę za nadużywanie Voice Chatu zgodnie z taryfikatorem. 

Dowody na gracza @MainDner są niewystarczające, na nagraniu nie widać czy to on wypowiada się na VC.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...