Skocz do zawartości

Skarga na MainDner

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 01-02-2020 17:39

Nick oskarżającego: Krop

Nick oskarżonego: @MainDner

Powód napisania skargi: Gracz chciał zapłatę za nie sprzedanie infa, że sadzę, po odmówieniu odjechał i po około 5 minutach przyjechało LSPD.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

dowod_1.png.18fb3b036e8622de68319a3c64d206f6.png

dowod_2.png.6a802d5160ffd03cecb937ff0a3f2bc1.png

Oraz dowód na to, że wtedy sadziłem.

20210201174157_1.thumb.jpg.42d96942ec7eee1cf490a2b07c04e6ab.jpg

Edytowane przez Krop
  • Jestem za 1
Napisano

Chciałem zobaczyć jak zachowa się gracz po czym pomogłem policji ponieważ trzeba  pomagać :) a poza tym nie zaprosiłem go do trade żeby dał mi pieniądze a nawet nie stałem tam dalej tylko odjechałem następna rzecz jest taka że mógł sobie kupić incognito żeby nikt go nie widział.

• Haha 1
  • Jestem przeciw 4
Napisano (edytowane)

Wypowiedź gracza @Hudzikowskyymoże być nieobiektywna ponieważ nie było go przy tej sytuacji.

Edytowane przez MainDner
Napisano

To podchodzi pod udnianie gry, nie musiał ci dawac kasy bo wie ze to jest Karane, i odrazu skarge napisał, bo my nie lubimy takich osob którzy probują wyłudzic kase za nic a on musi siedziec przed tym 2h i ciągle cos robic

• Jestem za 1
Napisano

Po 1 zgłosić sadzonkę może każdy. a po 2 ta wypowiedz nic nie wnosi do skargi.  

Napisano

Ale chciałeś pieniądze za nie skonfienie czego ty nie rozumiesz za takie rzeczy jest ban.

Napisano

To tak samo jak bym powiedział że chce napaść na sklep a  zrobił to to 2 pary kaloszy a następna sprawa jest taka że nie ty powinieneś odpowiadać ponieważ nie jesteś osobą oskarżającą i nie było cię przy tej sytuacji. 

Napisano
Teraz, MainDner napisał:

To tak samo jak bym powiedział że chce napaść na sklep a  zrobił to to 2 pary kaloszy a następna sprawa jest taka że nie ty powinieneś odpowiadać ponieważ nie jesteś osobą oskarżającą i nie było cię przy tej sytuacji. 

Po otrzymaniu odpowiedzi, że tak nie można uciekłeś z miejsca, i je zgłosiłeś.

Napisano
Teraz, Krop napisał:

Po otrzymaniu odpowiedzi, że tak nie można uciekłeś z miejsca, i je zgłosiłeś.

Tak ponieważ jak wyżej napisałem chciałem cię tylko sprawdzić a policji pomagać trzeba :) 

Napisano
Teraz, MainDner napisał:

Tak ponieważ jak wyżej napisałem chciałem cię tylko sprawdzić a policji pomagać trzeba :) 

Nawet nie zamierzam na to odpowiadać.

Czekam na werdykt Administratora.

Pozdrawiam

Napisano (edytowane)

To widze że przy wejściu na server nie zapoznałeś się z regulaminem. A po 2 @Krop oznaczył mnie w tej skardze wiec moge sie wypowiadac. Czekamy na wypowiedz Administracji 

Edytowane przez Hudzikowskyy
Napisano
1 minutę temu, Krop napisał:

Nawet nie zamierzam na to odpowiadać.

Czekam na werdykt Administratora.

Pozdrawiam

Ja również nie zamierzam już odpowiadać szczególnie na wiadomości osoby która nie ma z tym nic wspólnego.

Napisano

Poprosił bym Administracje o jeszcze jedną rzecz o sprawdzenie konta pod względem multi konta.

• Developer/owner
Napisano

Gracz @MainDner otrzymuje ban na 3 dni (do 11.02.2021 09:32) za szantaż i próbę wymuszenia zapłaty. Temat zamykam.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...