Krop Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 01-02-2020 17:39 Nick oskarżającego: Krop Nick oskarżonego: @MainDner Powód napisania skargi: Gracz chciał zapłatę za nie sprzedanie infa, że sadzę, po odmówieniu odjechał i po około 5 minutach przyjechało LSPD. Dowody w postaci logów lub screenshotów: Oraz dowód na to, że wtedy sadziłem. Edytowane 1 Lutego 2021 przez Krop 1
MainDner Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 Chciałem zobaczyć jak zachowa się gracz po czym pomogłem policji ponieważ trzeba pomagać a poza tym nie zaprosiłem go do trade żeby dał mi pieniądze a nawet nie stałem tam dalej tylko odjechałem następna rzecz jest taka że mógł sobie kupić incognito żeby nikt go nie widział. 1 4
MainDner Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 (edytowane) Wypowiedź gracza @Hudzikowskyymoże być nieobiektywna ponieważ nie było go przy tej sytuacji. Edytowane 1 Lutego 2021 przez MainDner
Hudzikowskyy Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 To podchodzi pod udnianie gry, nie musiał ci dawac kasy bo wie ze to jest Karane, i odrazu skarge napisał, bo my nie lubimy takich osob którzy probują wyłudzic kase za nic a on musi siedziec przed tym 2h i ciągle cos robic 1
MainDner Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 Po 1 zgłosić sadzonkę może każdy. a po 2 ta wypowiedz nic nie wnosi do skargi.
Hudzikowskyy Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 Ale chciałeś pieniądze za nie skonfienie czego ty nie rozumiesz za takie rzeczy jest ban.
MainDner Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 To tak samo jak bym powiedział że chce napaść na sklep a zrobił to to 2 pary kaloszy a następna sprawa jest taka że nie ty powinieneś odpowiadać ponieważ nie jesteś osobą oskarżającą i nie było cię przy tej sytuacji.
Krop Napisano 1 Lutego 2021 Autor Napisano 1 Lutego 2021 Teraz, MainDner napisał: To tak samo jak bym powiedział że chce napaść na sklep a zrobił to to 2 pary kaloszy a następna sprawa jest taka że nie ty powinieneś odpowiadać ponieważ nie jesteś osobą oskarżającą i nie było cię przy tej sytuacji. Po otrzymaniu odpowiedzi, że tak nie można uciekłeś z miejsca, i je zgłosiłeś.
MainDner Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 Teraz, Krop napisał: Po otrzymaniu odpowiedzi, że tak nie można uciekłeś z miejsca, i je zgłosiłeś. Tak ponieważ jak wyżej napisałem chciałem cię tylko sprawdzić a policji pomagać trzeba
Krop Napisano 1 Lutego 2021 Autor Napisano 1 Lutego 2021 Teraz, MainDner napisał: Tak ponieważ jak wyżej napisałem chciałem cię tylko sprawdzić a policji pomagać trzeba Nawet nie zamierzam na to odpowiadać. Czekam na werdykt Administratora. Pozdrawiam
Hudzikowskyy Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 (edytowane) To widze że przy wejściu na server nie zapoznałeś się z regulaminem. A po 2 @Krop oznaczył mnie w tej skardze wiec moge sie wypowiadac. Czekamy na wypowiedz Administracji Edytowane 1 Lutego 2021 przez Hudzikowskyy
MainDner Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 1 minutę temu, Krop napisał: Nawet nie zamierzam na to odpowiadać. Czekam na werdykt Administratora. Pozdrawiam Ja również nie zamierzam już odpowiadać szczególnie na wiadomości osoby która nie ma z tym nic wspólnego.
Hudzikowskyy Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 Poprosił bym Administracje o jeszcze jedną rzecz o sprawdzenie konta pod względem multi konta.
Developer/owner slawur Napisano 9 Lutego 2021 Developer/owner Napisano 9 Lutego 2021 Gracz @MainDner otrzymuje ban na 3 dni (do 11.02.2021 09:32) za szantaż i próbę wymuszenia zapłaty. Temat zamykam. 1
Rekomendowane odpowiedzi