CANCEL Napisano 30 Stycznia 2021 Napisano 30 Stycznia 2021 Data i godzina zdarzenia: 29-30.01.21r godziny różne widać na nagraniach i screenach Nick oskarżającego: CANCEL Nick oskarżonego: Hiroszekk, maciek.bot Powód napisania skargi: utrudnianie gry, złe zachowanie w stosunku do innych graczy, wszystkich świadków zachęcam do wypowiedzenia się swoją opiniom oraz wysyłanie wszelkich filmów oraz zdjęć Dowody w postaci logów lub screenshotów: PATRZEĆ NA CZAT /G
CANCEL Napisano 30 Stycznia 2021 Autor Napisano 30 Stycznia 2021 36 minut temu, Hiroszekk napisał: Jak najbardziej, proszę o ukaranie jeżeli złamałem jakieś punkty regulaminu. obejrzyj filmy i screeny zobacz wtedy się wypowiedz
CANCEL Napisano 30 Stycznia 2021 Autor Napisano 30 Stycznia 2021 16 minut temu, macieeek.bot napisał: Proszę o przytoczenie mi podpunkty regulaminu, które złamałem. ty tak samo filmy i screeny pooglądaj
Developer/owner proklin Napisano 31 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 31 Stycznia 2021 Gracz @Hiroszekk został ukarany za Toksyczność, utrudnianie rozgrywki, kłótnie. Dodatkowo nakładam bana na 7 dni za całokształt i podejście do rozgrywki mające na celu wyłącznie utrudnianie gry innym i zgrywanie cwaniaka. Na materiałach nie doszukałem się win @macieeek.bot Zamykam 1
Rekomendowane odpowiedzi