Proboszczz Napisano 30 Stycznia 2021 Napisano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 27-30.01.2021 Nick oskarżającego: @Proboszczz @machcin1 @swirek13 Nick oskarżonego: @Hiroszekk @macieeek.bot Powód napisania skargi: Utrudnianie gry. Piszę skargę w imieniu mojej oraz machcina organizacji a także oznaczyłem @swirek13 bo o jego organizacji też jest mowa, więc zapraszam zarówno go jak i członków SWS, którzy mieli styczność z oskarżonymi do wypowiedzi na ten temat. Sytuacja wygląda tak, że @Hiroszekkoraz @macieeek.bot zaczęli wysyłać zgłoszenia na sadzonki członków organizacji FF i SWS, rozumiemy tą sytuację bo każdy może zostać zgłoszony. Problem tkwi w tym iż ci dwaj panowie robili to dość często, sprawdzali co jakiś czas miejsca w których prawdopodobnie mogą znaleźć sadzonki. (filmik numer 2 i 3) Wchodząc dziś na serwer dowiedziałem się od @Szpakuże już ci dwaj jeździli za domki naszej organizacji i sprawdzali co jest za nimi. Systematycznie co jakiś czas (tak jak zapowiadali) wchodzili na serwer sprawdzać czy czegoś nie ma za domkami. (filmik numer 1 i 4) Tłumaczy on swoje zachowanie takimi słowami "Jeżeli ktoś ma za dobrze a ja mam przez tą osobę źle to ta osoba też nie będzie miała dobrze" (filmik numer 6). Ich wypowiedzi na czacie globalnym oraz na serwerowym discordzie także nie są dla nas pozytywne. (screenshoty) Dodatkowo @macieeek.botgroził @swirek13 co dokładnie widac na filmiku numer 5 Dowody w postaci logów lub screenshotów: filmik numer 1: Filmik numer 2: Filmik numer 3: Filmik numer 4: Filmik numer 5: Filmik numer 6: (mogę w wiadomości prywatnej wysłać wersję z obrazem) Screenshoty o których mowa: Edytowane 30 Stycznia 2021 przez Proboszczz 19
machcin1 Napisano 30 Stycznia 2021 Napisano 30 Stycznia 2021 Wszystko zaczęło się w czwartek około godziny 15.30. Podjechali do mnie dwaj oskarżeni w tym temacie i @Hiroszekk powiedział coś w stylu "Nie boisz się tak sadzić na widoku?" po czym obaj wyciągnęli telefony i prawdopodobnie mnie zgłosili. Podgląd pod ESC na mapę, jo, Strzała wyleciał z miasta. Szybkie ścinanko 12 krzaków, 48 padło łupem LSPD. Myśle trudno, zdarza się. Nie wiem jaki powód mieli żeby mnie zgłaszać. Tego samego dnia i w tym samym czasie nade mną zostali zgłoszeni chłopaki z SwS, oni ponieśli jeszcze większe straty. Wieczorem kręciłem się pod moimi domkami na Grape, gdzie jeszcze usłyszałem parę tekstów od gracza Hiroszekk, że mam przegrane 5300 godzin, że nie mam życia prywatnego itp. Godziny jakie mam przegrane w grze zawdzięczam pracy jaką wykonuje i która pozawala mi na tyle, że mogę w nią pykać w tym miejscu. Następnego dnia na Grape po północy udało mi się nagrać filmy, które są udostępnione jako materiał dowodowy przez @Proboszczz które świadczą o tym, jakie zamiary mają wobec tego serwera oraz dalszych losów graczy, którzy ze jako grają na serwerze RPG usiłują zarabiać na ziole. Mianowicie jest to ciągłe zgłaszanie graczy na LSPD, zazdrość o majątek jaki posiadają, tym samym radość jaką im to sprawia. Warto zaznaczyć, ze nasz majątek nie wziął się znikąd, lecz z godzin jakie przegraliśmy na tym serwerze i nadal byśmy chcieli spędzać miło czas. Wiadomo, zgłoszenia się zdarzają, ale to co nam serwują obaj Panowie mija się całkowicie z celem. Z tego miejsca prosiłbym o zabranie głosu w tej sprawie Administrację serwera. 3
Proboszczz Napisano 30 Stycznia 2021 Autor Napisano 30 Stycznia 2021 @Hiroszekk @macieeek.bot zgłaszanie jest dozwolone, ale ma swoje granice. Regulamin serwera - Rozgrywka - Podpunkt nr 1. Wasz sposób rozgrywki utrudnia grę 2
Hudzikowskyy Napisano 31 Stycznia 2021 Napisano 31 Stycznia 2021 Własnie że nie od 4 dni co się pojawiliscie utrudniacie grę nam i kilku innym org
Developer/owner proklin Napisano 31 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 31 Stycznia 2021 Gracze ze skargi zostali już zbanowani z innych powodów, skargę zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi