Skocz do zawartości

Obraza i Rasistwo wobec mnie przez gracza @Hiroszekk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia:2021,01,30   00:40

Nick oskarżającego: edi1

Nick oskarżonego: @Hiroszekk

Powód napisania skargi: Osoba wyżej wymieniona potczas gdy prubowałem nawionzać z niom kontakt obraziła mnie i zachowała sie rasistosko, uraziło mnie to dlatego pisze skarge  świadkowie kturzy som na filme som świadkami zdarzenia i udzielam im prawa wypowiedzenia się

Dowody w postaci logów lub screenshotów: 

• Haha 13
  • Jestem za 4
Napisano
2 godziny temu, Hiroszekk napisał:

Nie widzę tu ani obrazy ani bycia rasistowskim wobec ciebie, co do filmu to zapisałem - będzie w następnej skardze na gracza nagrywającego - widać co robi na materiale :)

To że stałem na poboczu? Bo nie rozumiem. Jeżeli twoim zdaniem zagroziłem drogę lionowi to powinien się odezwać że mam odjechać a nie usłyszałem tego od niego, a po drugie tobie gry tym staniem na poboczu nie utrudnilem tylko lioniwi i jeżeli mu się to nie spodobało to on ma prawo napisać skargę a nie osoba która była świadkiem pozdrawiamy SwS

Napisano

Rasistwo na serwerze sięga zenitu, trzeba ewidentnie coś z tym zrobić 😕

Napisano

1. Zapoznaj się z definicją słowa "Rasista". Gdyby to był rasizm to obelga byłaby skierowana w Twoją stronę np. na kolor skóry. 

2. Słownik, słownik i jeszcze raz słownik. Nawaliłem tyle błędów że to aż oczy szczypią.

3. Zablokowałeś mu specjalnie drogę, a nie stałeś na poboczu. Gdybyś miał chociaż trochę kultury, to po prostu byś przestawił pojazd do przodu czy do tyłu i pozwolił mu odjechać.

• Like 1
Napisano
4 godziny temu, Kryniodem napisał:

1. Zapoznaj się z definicją słowa "Rasista". Gdyby to był rasizm to obelga byłaby skierowana w Twoją stronę np. na kolor skóry. 

2. Słownik, słownik i jeszcze raz słownik. Nawaliłem tyle błędów że to aż oczy szczypią.

3. Zablokowałeś mu specjalnie drogę, a nie stałeś na poboczu. Gdybyś miał chociaż trochę kultury, to po prostu byś przestawił pojazd do przodu czy do tyłu i pozwolił mu odjechać.

ad.1 Jeżeli Edi mówił coś do niego w swoim języku a gracz o nazwie Hiroszekk sprefanował jego język to to nie jest rasistwo?
ad.2 powiedz mi czy Osoba która jest obcokrajowcem nie ma prawa do robienia błędów>?
ad.3 Stałem na poboczu kierowca ani słowa się do mnie nie odezwał abym odjechał czy coś w tym stylu także twoja wypowiedź nie ma sensu 

Napisano
1 godzinę temu, macieeek.bot napisał:

1. Nie jest

2. Nie wypada

3. Voice mu nie działał.

żałosne to jest ja już się nie wypowiadam 

• Haha 1
  • Developer/owner
Napisano

Gracz @Hiroszekk został zbanowany na serwerze przez inne przewinienia, skargę można więc zamknąć.

• Jestem za 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...