edi1 Napisano 30 Stycznia 2021 Napisano 30 Stycznia 2021 Data i godzina zdarzenia:2021,01,30 00:40 Nick oskarżającego: edi1 Nick oskarżonego: @Hiroszekk Powód napisania skargi: Osoba wyżej wymieniona potczas gdy prubowałem nawionzać z niom kontakt obraziła mnie i zachowała sie rasistosko, uraziło mnie to dlatego pisze skarge świadkowie kturzy som na filme som świadkami zdarzenia i udzielam im prawa wypowiedzenia się Dowody w postaci logów lub screenshotów: 13 4
dvmin Napisano 30 Stycznia 2021 Napisano 30 Stycznia 2021 (edytowane) . Edytowane 30 Stycznia 2021 przez dvmin
CANCEL Napisano 30 Stycznia 2021 Napisano 30 Stycznia 2021 2 godziny temu, Hiroszekk napisał: Nie widzę tu ani obrazy ani bycia rasistowskim wobec ciebie, co do filmu to zapisałem - będzie w następnej skardze na gracza nagrywającego - widać co robi na materiale To że stałem na poboczu? Bo nie rozumiem. Jeżeli twoim zdaniem zagroziłem drogę lionowi to powinien się odezwać że mam odjechać a nie usłyszałem tego od niego, a po drugie tobie gry tym staniem na poboczu nie utrudnilem tylko lioniwi i jeżeli mu się to nie spodobało to on ma prawo napisać skargę a nie osoba która była świadkiem pozdrawiamy SwS
polskitrucker2008 Napisano 30 Stycznia 2021 Napisano 30 Stycznia 2021 Rasistwo na serwerze sięga zenitu, trzeba ewidentnie coś z tym zrobić 😕
Kryniodem Napisano 30 Stycznia 2021 Napisano 30 Stycznia 2021 1. Zapoznaj się z definicją słowa "Rasista". Gdyby to był rasizm to obelga byłaby skierowana w Twoją stronę np. na kolor skóry. 2. Słownik, słownik i jeszcze raz słownik. Nawaliłem tyle błędów że to aż oczy szczypią. 3. Zablokowałeś mu specjalnie drogę, a nie stałeś na poboczu. Gdybyś miał chociaż trochę kultury, to po prostu byś przestawił pojazd do przodu czy do tyłu i pozwolił mu odjechać. 1
CANCEL Napisano 30 Stycznia 2021 Napisano 30 Stycznia 2021 4 godziny temu, Kryniodem napisał: 1. Zapoznaj się z definicją słowa "Rasista". Gdyby to był rasizm to obelga byłaby skierowana w Twoją stronę np. na kolor skóry. 2. Słownik, słownik i jeszcze raz słownik. Nawaliłem tyle błędów że to aż oczy szczypią. 3. Zablokowałeś mu specjalnie drogę, a nie stałeś na poboczu. Gdybyś miał chociaż trochę kultury, to po prostu byś przestawił pojazd do przodu czy do tyłu i pozwolił mu odjechać. ad.1 Jeżeli Edi mówił coś do niego w swoim języku a gracz o nazwie Hiroszekk sprefanował jego język to to nie jest rasistwo? ad.2 powiedz mi czy Osoba która jest obcokrajowcem nie ma prawa do robienia błędów>? ad.3 Stałem na poboczu kierowca ani słowa się do mnie nie odezwał abym odjechał czy coś w tym stylu także twoja wypowiedź nie ma sensu
CANCEL Napisano 31 Stycznia 2021 Napisano 31 Stycznia 2021 1 godzinę temu, macieeek.bot napisał: 1. Nie jest 2. Nie wypada 3. Voice mu nie działał. żałosne to jest ja już się nie wypowiadam 1
Developer/owner proklin Napisano 31 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 31 Stycznia 2021 Gracz @Hiroszekk został zbanowany na serwerze przez inne przewinienia, skargę można więc zamknąć. 1
Rekomendowane odpowiedzi