ReamerS Napisano 22 Stycznia 2021 Napisano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Nick:Hania.West Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wspomagacze Krótki opis sytuacji: Proklin zauważył, że w logach została zarejestrowana ciut wyższa częstotliwość wciskania klawiszy niż powinna, dlatego otrzymałem bana. Dowody: Niestety nie posiadam Coś od siebie: Troszkę zmądrzałem, nie będę już wypisywał bzdur i robił z siebie durnia, ponieważ wiem, że to do niczego sensownego nie doprowadzi. Przyjmuję oskarżenia na klatę i zapewniam, że w przyszłości nie dopuszczę do takiej sytuacji . Proszę o unbana, a żeby go uzyskać jestem w stanie odpracować jakąkolwiek sumę na danej pracy i uzyskać status oszusta. Bardzo pragnę powrócić na serwer by pograć z przyjaciółmi. Odczekałem bardzo długo, bo już prawie rok i jestem w stanie zrobić wszystko aby powrócić na serwer. Liczę na pozytywny odzew. Piszę za kolegę, gdyż on ma bana na forum. Edytowane 22 Stycznia 2021 przez ReamerS 8 1 3
ReamerS Napisano 31 Marca 2021 Autor Napisano 31 Marca 2021 Trzeci miesiąc mija a Hania nadal niczyja
miniu Napisano 11 Kwietnia 2021 Napisano 11 Kwietnia 2021 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 40k na konwojencie w miesiąc ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1
Developer/owner slawur Napisano 20 Maja 2021 Developer/owner Napisano 20 Maja 2021 Zamykam z powodu braku odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi