INFBIRD Napisano 21 Stycznia 2021 Napisano 21 Stycznia 2021 Nick: INFBIRD Nick osoby nakładającej kare: PJOTER2003 Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Pisaliśmy na chacie globalnym wraz z ludźmi o sytuacji która się dzieje na mechu o doliczkach które sobie rzekomo doliczamy po 100/200$,a doliczamy po 50$ i słyszymy że nie zła dola i Ile to trzeba zapłacić. Gdy napisałem, że gracza którego stać na drogie auto to stać go na naprawę i że idioci będą sie sadzić ile nie dolcizamy. Scr dołączam na dole z wiadomością. Dowody: jpg. Coś od siebie: Uważam że kara jest nie słuszna ponieważ 'Idiota' nie było do nikogo kierowane tylko było to określenie osób 'inaczej głęboko umysłowo upośledzonych' które również było używane w medycynie. To tak jakbym napisał że ktoś jest upośledzony i dostał mute za tokstyczność. Mam nadzieje że pozytywnie rozpatrzycie moje odwołanie. pozdrawiam bird 1 5
Developer/owner proklin Napisano 31 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 31 Stycznia 2021 Moim zdaniem kara jest słuszna, to, że nie wskazałeś nikogo "palcem" nie oznacza, że nie było do nikogo kierowane... Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi