Skocz do zawartości

FLber na padzie? Teraz to możliwe!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako że wielu z Was pytało o możliwość robienia kursów FLberem przy pomocy pada (np. od Xboxa) , postanowiłem Wam wyjść na przeciw z prostą aplikacją. Działa ona w ten sposób, że po naciśnięciu LT lub RT jest symulowane kliknięcie przycisku "Z" (odpowiada on za przyjmowanie kursu).

Wymagania:

• .NET Framework 4.5

Screenshot:

flberss.png

Skan:

Program testowany na padzie od Xbox 360.

Pobieranie:

• Like 2
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Herwi mały EDIT:

Jak ustawiłem na RT to wszystko działa tylko to jest trigger od gazu i gdy jedziemy i go cały czas trzymamy i pojawi nam sie wtedy ,że znalazło klienta to nie akceptuje tylko musimy puścić i dopiero wtedy nacisnąć. Myślę ,że da się to tak przerobić ,żeby aktywowało nie po naciśnięciu ,a wtedy jak trzymamy tego triggera.

Napisano

@VeltY. myślę, że nie jest to aż taki problem, abym musiał przerabiać program ;)

Napisano

@VeltY. myślę, że nie jest to aż taki problem, abym musiał przerabiać program ;)

No w sumie idzie sie przyzwyczaic ale tak chyba byloby lepiej. Zrobisz jak chcesz mielismy sprawdzic :D

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...