Jump to content

Problem z nieustającymi crashami

Recommended Posts

Posted

Mam taki problem, że ostatnio na lotach widokowych nie jestem w stanie ani jednego zlecenia zrobić bo mi co chwile crashuje gre. Dodam, że wcześniej dostawałem bardzo sporadycznie crashe a teraz rozgrywka na serwerze jest całkowitą udręką bo nie jestem w stanie nic zrobić. Wszystkie sterowniki mam zaktualizowane i zrobiłem wszystko z przypiętej wiadomości z discorda i problemy nie ustają. Wina komputera też to nie jest bo jest w miare mocny.

• Confused 1
  • I am for 1
Posted

Włączenie licznika lite naprawiło problem tymczasowo

Posted

Niestety zmiana licznika zadziałała tylko na chwile i problem powrócił ze zdwojoną siłą

Posted

Podpinam się, problem również u mnie występuje od niedawna, gra crashuje za każdym razem w okolicach urzędu podczas latania przez co zarabianie jest praktycznie niemożliwe 😕

• 4 weeks later...
Posted

Podpinam się, podczas lotów dostaje częste crashe przez co nie da się dokończyć kursu :l

Posted

Jak wygląda sytuacja po ostatniej aktualizacji? Jest nieco lepiej czy crashe nadal całkowicie uniemożliwiają odbywanie lotów?
Tak naprawdę nie ma jednego rozwiązania na nieustające crashe, trzeba próbować każdego sposobu.

Wyłączenie wszelkich nakładek (Discord/Overwolf itd.).
Włączenie licznika/chatu LITE.
Ograniczenie zużycia zasobów w tle (duże obciążenie procesora/grafiki, mała ilość pamięci również mogą stanowić problem).
Pobawienie się ustawieniami w grze (niższe niekoniecznie oznaczają poprawę), zmniejszenie zbędnych do gry na RAGE ustawień np. gęstości zaludnienia.
Aktualizacja sterowników, systemu oraz instalacja bibliotek, które podsyłane były niejednokrotnie na serwerowym Discordzie.

• 1 month later...
Posted

Zamykam i przenoszę do archiwum.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...