Mariuszel Napisano 24 Marca 2018 Napisano 24 Marca 2018 Witam w kolejnym poradniku. Tym razem zaprezentuje wam, jak dodać sobie status. Wiem, że wiele osób nie potrafi tego zrobić, więc myślę, że poradnik się przyda. 1. Klikamy na strzałkę w dół obok naszego nicku znajdującego się w prawym górnym rogu. Pojawią się wtedy opcje ukazane poniżej: 2. Przechodzimy do panelu użytkownika. 3. Zjeżdżamy na dół i klikamy "Aktualizacje statusów". 4. Ustawiamy sobie status pamiętając o zasadach poprzez kliknięcie guzika "Dodaj status". 5. Cieszymy się ustawionym statusem, który możemy ujrzeć tutaj: Chcesz zaktualizować swój status na nowy? Zrób dokładnie to samo co pokazałem wyżej. Jeżeli pomogłem koniecznie zostaw plusa . Dzięki.
Developer/owner proklin Napisano 24 Marca 2018 Developer/owner Napisano 24 Marca 2018 Myślę, że się przyda Dodam tylko, że można też kliknąć "Pokaż wszystkie" ze screena punktu 5 i tam w nagłówku mamy link "Dodaj status".
Mariuszel Napisano 24 Marca 2018 Autor Napisano 24 Marca 2018 Myślę, że się przyda Dodam tylko, że można też kliknąć "Pokaż wszystkie" ze screena punktu 5 i tam w nagłówku mamy link "Dodaj status". No faktycznie
Rekomendowane odpowiedzi