RazerMonster21 Napisano 11 Stycznia 2021 Napisano 11 Stycznia 2021 Nick: RazerMonster21 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Oszustwo finansowe Krótki opis sytuacji: Podczas wymiany pojazdów zabrakło mi 5k na podatek od wymiany miałem oddać ale przestałem grać kilka dni ponieważ miałem dużo pracy i czasem wychodzi to z zaskoczenia jeżeli klient napisze. I tak było tym razem klient napisałem i nie miałem dostępu do komputera . Dowody: Coś od siebie: Wiem że źle postąpiłem mogłem nazbierać pełną kwotę a nie się zapożyczać, chciałbym z tego miejsca przeprosić Administratorów jak i kolegę który nie otrzymał wpłaty na konto. Jestem otwarty na wszelkie propozycje: prace społeczne czy jakiś inny wymiar kary ale proszę Administracje o przywrócenie mi możliwości grania na serwerze bo żaden nie jest taki sam jak wasz. Dziękuje i Pozdrawiam.
Developer/owner proklin Napisano 31 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 31 Stycznia 2021 @RazerMonster21 dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: zwrot skradzionych pieniędzy w przeciągu 7 dni status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 60k przez miesiąc na kurierze ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Dodatkowo oszukany gracz @BlackReX34 musi wyrazić chęć takiej operacji. Jeśli Ty akceptujesz warunki, to ostateczna decyzja zależy od niego. Sprawa bana: @RazerMonster21 Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. @BlackReX34 Ciebie także proszę o napisanie swojej decyzji w tym temacie, jej brak oznacza negatywne rozpatrzenie apelacji.
Rekomendowane odpowiedzi