Nydros Napisano 8 Stycznia 2021 Napisano 8 Stycznia 2021 Witam, sytuacja wygląda następująco nie grałem na serwerze od końca września zeszłego roku dzisiaj wszedłem na serwer nie miałem levele oraz pieniędzy i auta. Jest jeszcze możliwość że miałem dwa konta drugie o nicku Nydri ale raczej nie ponieważ nie mogłem się zalogować na konto Nydri bo zapewne takiego nie ma z góry dziękuję za pomoc.
sheerio Napisano 9 Stycznia 2021 Napisano 9 Stycznia 2021 W takiej sprawie najlepiej od razu kontaktować się z Główną Administracją. Wydaję mi się, że faktycznie korzystałeś z innego konta, ponieważ samoistne zniknięcie całego dobytku jest wręcz niemożliwe.
Nydros Napisano 9 Stycznia 2021 Autor Napisano 9 Stycznia 2021 10 godzin temu, sheerio napisał: W takiej sprawie najlepiej od razu kontaktować się z Główną Administracją. Wydaję mi się, że faktycznie korzystałeś z innego konta, ponieważ samoistne zniknięcie całego dobytku jest wręcz niemożliwe. Sprawdziłem czy mogę się zalogować na drugie konto niestety żadne z moich haseł nie działało. Chciałem napisać na dc do "czerwonych" ale nie mogłem.
Nydros Napisano 9 Stycznia 2021 Autor Napisano 9 Stycznia 2021 Temat jest do zamknięcia rozwiązałem problem znalazłem ss z fotoradaru na którym widnieje nick na którym grałem tera muszę tylko jakimś sposobem zresetować hasło ponieważ żadne z moich haseł nie działa.
Rekomendowane odpowiedzi