jkk555 Napisano 3 Stycznia 2021 Napisano 3 Stycznia 2021 Nick: jkk555 Nick osoby nakładającej kare: Nie udało mi się ustalić Powód nałożenia kary: Prawdopodobnie zderzenie z pojazdem LSPD Krótki opis sytuacji: Jechałem samochodem obok przechowalni aut Mirror Park podczas gdy służby frakcyjne LSPD prowadziły za kimś pościg. Nagle drogę zablokował mi jeden z pojazdów policji i w niego lekko uderzyłem (lecz nie było to zderzenie które mogło spowodować utrudnienie pościgu który prowadził LSPD). Nagle wyrzuciło mnie z mojego pojazdu po odjechaniu służb LSPD i okazało się że ktoś nałożył na mnie kare 1 dnia pozbawienia prawa do poruszania się samochodami osobowymi. Dowody: Niestety nie posiadam dowód ze względu że nie nagrywam swojej rozrywki a same screenshoty i tak nie wiele by tutaj pomogły. Coś od siebie: Chciałem przeprosić policjanta w którego uderzyłem ponieważ nie było to celowe działanie. Jeżeli by była taka możliwość to również chciałbym odzyskać swoje prawo jazdy kat. B jak najszybciej. Z góry jeszcze raz przepraszam i mam nadzieje że funkcjonariusz LSPD mi wybaczy
Developer/owner proklin Napisano 31 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 31 Stycznia 2021 Kara była nałożona za VDM, więc chodzi raczej o rozjechanie innego gracza, a nie np taran (jeśli dobrze zrozumiałem opisaną sytuację) Termin kary już minął, więc apelację zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi