Skocz do zawartości

jkk555 ukarany przez (niestety nie wiem)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: jkk555

Nick osoby nakładającej kare: Nie udało mi się ustalić

Powód nałożenia kary: Prawdopodobnie zderzenie z pojazdem LSPD

Krótki opis sytuacji: Jechałem samochodem obok przechowalni aut Mirror Park podczas gdy służby frakcyjne LSPD prowadziły za kimś pościg. Nagle drogę zablokował mi jeden z pojazdów policji i w niego lekko uderzyłem (lecz nie było to zderzenie które mogło spowodować utrudnienie pościgu który prowadził LSPD). Nagle wyrzuciło mnie z mojego pojazdu po odjechaniu służb LSPD i okazało się że ktoś nałożył na mnie kare 1 dnia pozbawienia prawa do poruszania się samochodami osobowymi.

Dowody: Niestety nie posiadam dowód ze względu że nie nagrywam swojej rozrywki a same screenshoty i tak nie wiele by tutaj pomogły.

Coś od siebie: Chciałem przeprosić policjanta w którego uderzyłem ponieważ nie było to celowe działanie. Jeżeli by była taka możliwość to również chciałbym odzyskać swoje prawo jazdy kat. B jak najszybciej. Z góry jeszcze raz przepraszam i mam nadzieje że funkcjonariusz LSPD mi wybaczy :(

• 4 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

Kara była nałożona za VDM, więc chodzi raczej o rozjechanie innego gracza, a nie np taran (jeśli dobrze zrozumiałem opisaną sytuację)
Termin kary już minął, więc apelację zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...