Skocz do zawartości

PolskiModderYT ukarany przez ADMINISTRACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

wzór:

Nick: PolskiModderYT

Nick osoby nakładającej kare: ADMINISTRACJA

Powód nałożenia kary: Posiadanie multikonta.

Krótki opis sytuacji: Grałem Sobie na waszym serwerze, i któregoś dnia przez brak reputacji i ciągłe wyśmiewisko mnie, postanowiłem założyć 2 konto na waszym serwerze. Założyłem je. Przesłałem Sobie rzeczy z głównego konta na to drugie. Zacząłem sprzedawać z powodzeniem majątek. Pewnego dnia poznałem osobę, której wszystko powiedziałem, po kilku dniach się z nią skłóciłem, a on mnie sprzedał do administracji. Przed banem dałem cały majątek koledze. On również został ukarany. Były to moje ostatnie chwilę.

Dowody: Na co tu dowody?

Coś od siebie: Przez ten rok przemyślałem swoje postępowanie. Tak, nie czytałem regulaminu przed założeniem konta. Chciałbym przeprosić każdego, który na tym ucierpiał, oraz bardzo proszę o UnBana. Zajawka na grę wróciła, a wasz serwer jest o niebo lepszy niż FiveM. Pozdrawiam sprawdzających, oraz liczę na pozytywne rozpatrzenie! Do zobaczenia Kochani już niedługo! Hoł Hoł

Edytowane przez PolskiModderYT
  • Jestem przeciw 2
  • Developer/owner
Napisano

@PolskiModderYT Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania, a za łamanie zasad trzeba ponieść konsekwencje.

Próbą przerzucenia majątku przed samym banem na inne konto to próba kolejnego oszustwa i łamania zasad.

Apelacja zostaje odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...