PolskiModderYT Napisano 26 Grudnia 2020 Napisano 26 Grudnia 2020 (edytowane) wzór: Nick: PolskiModderYT Nick osoby nakładającej kare: ADMINISTRACJA Powód nałożenia kary: Posiadanie multikonta. Krótki opis sytuacji: Grałem Sobie na waszym serwerze, i któregoś dnia przez brak reputacji i ciągłe wyśmiewisko mnie, postanowiłem założyć 2 konto na waszym serwerze. Założyłem je. Przesłałem Sobie rzeczy z głównego konta na to drugie. Zacząłem sprzedawać z powodzeniem majątek. Pewnego dnia poznałem osobę, której wszystko powiedziałem, po kilku dniach się z nią skłóciłem, a on mnie sprzedał do administracji. Przed banem dałem cały majątek koledze. On również został ukarany. Były to moje ostatnie chwilę. Dowody: Na co tu dowody? Coś od siebie: Przez ten rok przemyślałem swoje postępowanie. Tak, nie czytałem regulaminu przed założeniem konta. Chciałbym przeprosić każdego, który na tym ucierpiał, oraz bardzo proszę o UnBana. Zajawka na grę wróciła, a wasz serwer jest o niebo lepszy niż FiveM. Pozdrawiam sprawdzających, oraz liczę na pozytywne rozpatrzenie! Do zobaczenia Kochani już niedługo! Hoł Hoł Edytowane 26 Grudnia 2020 przez PolskiModderYT 2
Developer/owner proklin Napisano 3 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 3 Stycznia 2021 @PolskiModderYT Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania, a za łamanie zasad trzeba ponieść konsekwencje. Próbą przerzucenia majątku przed samym banem na inne konto to próba kolejnego oszustwa i łamania zasad. Apelacja zostaje odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi