Skocz do zawartości

mehow ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: mehow

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Korzystanie ze wspomagaczy

Krótki opis sytuacji: Krótko ujmując podjąłem się napisaniu bota umożliwiającego niemal automatyczny połów ryb na serwerze. Celem tego, jak wcześniej wspominałem, było wyzwanie rzucone samemu sobie, mające na celu potwierdzenie moich umiejętności programistycznych. Bot został użyty tylko w czasie jego implementacji, gdy rezultat był pozytywny został on wyłączony.

Dowody: Brak

Coś od siebie: Otrzymałem karę 2 lat bana. Minęła już prawie 1/4 tej kary. W tym czasie zdążyłem sobie wiele poukładać w głowie na ten temat. Rozumiem że popełniłem błąd, nie powinienem był podbudowywać swojego ego kosztem poprawnego funkcjonowania serwera. Jedyne co mam na swoją obronę w tej kwestii to to, że kara została przyznana, o ile się nie mylę, nieco ponad tydzień po napisaniu i tym samym ostatnim użyciu bota. Można z tego wywnioskować, oczywiście nie w 100%, że mimo że miałem w pełni działającego bota, nie zdecydowałem się z niego korzystać, ba, nawet nie wziąłem wędki do ręki. Jak pisałem we wcześniejszej apelacji rozumiem jaką szkodą dla serwera jest taki program, rozumiem jakie ułatwienia ze sobą niesie. Rozumiem także, że nie ma tu być łatwo. Ale najważniejsza rzecz z tych które rozumiem, to to że popełniłem błąd do którego więcej się nie dopuszczę. W jednej z moich apelacji wspomniane zostały moje kary dotyczące toksyczności. Jestem osobą nerwową, owszem, i wstydzę się tego, aczkolwiek pracuję nad sobą i staram się nie popełniać takich błędów. Nadeszła masa wolnego czasu, chciałbym go spędzić w gronie społeczności FiveLife. Byłbym uradowany gdyby administracja dała mi taką możliwość. Co do poprzedniej apelacji chciałbym odwołać się do słów Proklina, w których oznajmia, że z pewnością wykorzystywałbym owego bota w przyszłości. W tej sytuacji nadal chciałbym trzymać się swojej nieco absurdalnej postawy w tej sytuacji - bota zrobiłem tylko dla testu jakichś frameworków. Nie uważam Was szanowna administracjo za kogoś kto pozwoliłby na istnienie takiego systemu na serwerze. Zdawałem sobie sprawę z konsekwencji posiadania takiego bota, napisałem go tylko z czystej ciekawości, która jak widać mnie zgubiła. Przepraszam za problemy i stracony czas, jednocześnie prosząc o zdjęcie kary i ewentualne nałożenie statusu Oszust.

Pozdrawiam i wesołych świąt.

Edytowane przez mehow
  • Haha 1
  • Confused 3
  • 2 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

@mehow dopuściłeś się przewinienia, które nie pozwala nam dać Ci drugiej szansy. To było celowe i szkodliwe działanie, niezależnie od pobudek.

Apelacja ponowny raz odrzucona. Tak samo jak w innych przypadkach, 3 odrzucone apelacje to wystarczająca ilość i każda kolejna dotycząca tej sprawy będzie odrzucana bez ponownego badania szczegółów.

• Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...