_fifi_ Napisano 21 Grudnia 2020 Napisano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 19:16 zakupiłem auto, 19:30 napisałem sms z informacją, że jest 20k demontu zamiast 30k Nick oskarżającego: _fifi_ Nick oskarżonego: JaZak Powód napisania skargi: Cała sytuacja opisana na SS, w skrócie - gracz twierdził, że ma 30k demontu w aucie, które od niego kupuje. Po zakupie okazało się, że jest to 20k(gracz chyba myślał, że "ustawienie przekładni kierowniczej", które się montuje za 50$ u tunera to juz jest przekładnia. Pomimo próby rozwiązania tego polubownie gracz nie rozumie swojego błędu, nie przyznaje się do winy i brakujących 10k nie chce oddać. Dla jednego to grosze, dla drugiego dużo, chodzi o zasadę i taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Dowody w postaci logów lub screenshotów: w załącznikach Edytowane 21 Grudnia 2020 przez _fifi_ 1 7
Developer/owner proklin Napisano 31 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 31 Stycznia 2021 @JaZak jak nie wypowiesz się w tym temacie, zostaniesz zbanowany za oszustwo finansowe.
JaZak Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 Nie wypowiedziałem się bo nie widziałem tego. Rzeczywiście tak jak napisałeś wtedy tak myślałem, jak ci na tym nadal tak bardzo na tym zależy to ci mogę tą kwotę oddać.
Developer/owner slawur Napisano 3 Lutego 2021 Developer/owner Napisano 3 Lutego 2021 @JaZak@_fifi_ Czy załatwiliście sprawę między sobą?
_fifi_ Napisano 3 Lutego 2021 Autor Napisano 3 Lutego 2021 W dniu dzisiejszym napisalem SMS do gracza z prośbą o kontakt jak będzie na serwerze, ponieważ od kilku dni nie mogłem go "złapać" w grze, musieliśmy po prostu wchodzić o innych porach.
Rekomendowane odpowiedzi