Skocz do zawartości

Skarga na JaZak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 19:16 zakupiłem auto, 19:30 napisałem sms z informacją, że jest 20k demontu zamiast 30k

Nick oskarżającego: _fifi_

Nick oskarżonego: JaZak

Powód napisania skargi: Cała sytuacja opisana na SS, w skrócie - gracz twierdził, że ma 30k demontu w aucie, które od niego kupuje. Po zakupie okazało się, że jest to 20k(gracz chyba myślał, że "ustawienie przekładni kierowniczej", które się montuje za 50$ u tunera to juz jest przekładnia. Pomimo próby rozwiązania tego polubownie gracz nie rozumie swojego błędu, nie przyznaje się do winy i brakujących 10k nie chce oddać. Dla jednego to grosze, dla drugiego dużo, chodzi o zasadę i taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.

Dowody w postaci logów lub screenshotów: w załącznikach

Ocby8qL.png

demont.png

finanse.png

vehpanel.png

Edytowane przez _fifi_
  • Sad 1
  • Jestem za 7
  • 1 miesiąc temu...
  • Developer/owner
Napisano

@JaZak jak nie wypowiesz się w tym temacie, zostaniesz zbanowany za oszustwo finansowe.

Napisano

Nie wypowiedziałem się bo nie widziałem tego. Rzeczywiście tak jak napisałeś wtedy tak myślałem, jak ci na tym nadal tak bardzo na tym zależy to ci mogę tą kwotę oddać.

Napisano

W dniu dzisiejszym napisalem SMS do gracza z prośbą o kontakt jak będzie na serwerze, ponieważ od kilku dni nie mogłem go "złapać" w grze, musieliśmy po prostu wchodzić o innych porach.

• Developer/owner
Napisano

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...