Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lechu211 Napisano 21 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 21 Grudnia 2020 Nick: lechu211 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Rozdawanie/Przyjmowanie majatku Krótki opis sytuacji: Kolega wszedl na serwer, zebym splacil mu zaciagnieta pozyczke na kupno auta Sultan Classic w wysokosci 1kk, oraz chcialem zaciagnac kolejna pozyczke na okreslony czas, na zakup innych pojazdow. Dowody: Jedyne dowody na zaciagniecie i splate pozyczki mamy w formie wiadomosci sms w grze, kazda pozyczka byla opisana w wiadomosci, oraz potwierdzenie splaty zaciagnietego dlugu. Coś od siebie: Jest mi bardzo przykro z powodu zaistnialej sytuacji, nie spodziewalem sie, ze cos takiego moze sie zdazyc, poniewaz niejednokrotnie bralem pozyczki, ktore splacalem w wyznaczonym terminie. Prosze o rozpatrzenie mojej apelacji, jezeli uda mi sie jeszcze wrocic na serwer, deklaruje, ze nie pozycze juz od nikogo pieniedzy. Z Powazaniem lechu211. Pozdrawiam 1 1 3 57 5
lechu211 Napisano 22 Grudnia 2020 Autor Napisano 22 Grudnia 2020 Dziekuje wszystkim za wsparcie, jestem wdzieczny, czekam na werdykt... 6 4
Developer/owner slawur Napisano 26 Lutego 2021 Developer/owner Napisano 26 Lutego 2021 Zgodnie z informacjami przekazanymi w tym temacie, kara zostaje zdjęta. 4 2
Rekomendowane odpowiedzi