Usedo Napisano 21 Grudnia 2020 Napisano 21 Grudnia 2020 Nick: @Usedo Nick osoby nakładającej kare: @DragonuS Powód nałożenia kary: Speed hack Krótki opis sytuacji: Kolega Adam podesłał mi mapkę parkur do minecrafta. Niestety mapa była dostosowana pod speed hacka. Nie wiele myśląc włączyłem mapkę i tego nieszczęsnego speed hacka. Gdy go włączałem nie byłem świadom że cheat działa również na Rage Mp. Gdy zagrałem już parkur stwierdziłem że czas na rage. Gdy tylko się ruszyłem dostałem bana 2 lata za speed hacka Dowody: Nie posiadam dowodów, ponieważ w momencie bana byłem przerażony i nie myślałem o nagrywaniu czy robienia zrzutów ekranu. Jedyny dowód to logi na których może być widać że od razu opuściłem grę. Coś od siebie: Jest mi bardzo przykro z tego jak potoczyły się te sprawy, a szczególnie że pomyłka nie była z mojej winy. Naprawdę nie chciałem dostać bana, ponieważ bardzo lubię grać na tym serwerze. Moim zamiarem było zagrać mapę w minecrafcie, a potem spokojnie pograć na rage bez żadnych oszustw. Nigdy nie zamierzałem oszukiwać na tym serwerze, ponieważ brzydzę się oszustwem. Mogę zgodzić się na rangę oszust i prace społeczne na konwojencie, bądź na skrócenie kary np. do końca grudnia/stycznia 6 1
Developer/owner proklin Napisano 3 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 3 Stycznia 2021 @Usedo W dniu 21.12.2020 o 08:42, Usedo napisał: szczególnie że pomyłka nie była z mojej winy sęk w tym, że to jak najbardziej Twoja wina, do której nadal się nie poczuwasz. Apelację odrzucam, 3 apelacje bez nowych faktów to wystarczająca ilość, każda kolejna apelacja do tej sprawy będzie także odrzucana.
Rekomendowane odpowiedzi