ArkeNnx Napisano 19 Grudnia 2020 Napisano 19 Grudnia 2020 Nick: ArkeNnx Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: bugowanie doków Krótki opis sytuacji: Po zakupionych dokach wsiadłem do auta, którym można było odjechać bez jego kupna. Dowody: brak dowodów Coś od siebie: Przyznaje się do winy i przepraszam za zaistniałą sytuację. Następnym razem postaram się nie używać błędów w grze, które w jakikolwiek sposób przeszkadzają lub psują rozgrywkę. Jestem w stanie przyjąć najgorszą karę, aby tylko wrócić na serwer i znowu tworzyć część społeczeństwa na serwerze. 1 16
Developer/owner proklin Napisano 3 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 3 Stycznia 2021 @ArkeNnx sprawdziłem Twoją historię kar i jak na taki staż jest ich niewiele, z tego powodu mogę zaproponować niewielkie prace społeczne: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 20k przez miesiąc na kurierze ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 2 3
Developer/owner proklin Napisano 3 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 3 Stycznia 2021 @ArkeNnx ban został zdjęty, a oszust nałożony. Możesz wrócić na serwer. 1
Rekomendowane odpowiedzi