T_I_M_O_N Napisano 14 Grudnia 2020 Napisano 14 Grudnia 2020 Data i godzina zdarzenia: 14.12.2020 około godziny 21 Nick oskarżającego: T_I_M_O_N Nick oskarżonego: mistcs SID: 15128 Powód napisania skargi: oszustwo na wędkę z 9 lvl Dowody w postaci logów lub screenshotów: Zaczęło się to od tego że widziałem ogłoszenie na radiu że ktoś sprzeda wędkę 9 lvl Napisałem o cenę i ugadaliśmy się na 30 k dobiliśmy targu i gdy złowiłem 1 rybkę to nagle cała wędka się wyzerowała (nie wiedział że tak się dzieje koledzy z org mi to wyjaśnili po całej sytuacji ) działa to że jak mamy np wędkę na 5 lvl i kupi się wędkę nową u stasia to też ma 5 lvl i przechodzą staty ale po złowieniu się zeruje Cała rozmowa i dowody tutaj https://imgur.com/a/tuQFQh4 Liczę na uczciwość gracza i oddanie całości pieniędzy bo tłumaczenie że on nie wiedział że tak się stanie mało tutaj znaczy 1 1 7 1
Developer/owner proklin Napisano 31 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 31 Stycznia 2021 @mistcs wypowiedz się odnośnie opisanej sprawy
Developer/owner slawur Napisano 9 Lutego 2021 Developer/owner Napisano 9 Lutego 2021 @mistcsMasz ostatnią szansą na wypowiedzenie się w tej sprawie. Jeśli tego nie zrobisz sprawa zostanie rozwiązana bez Twojego udziału na Twoją niekorzyść.
Developer/owner slawur Napisano 15 Kwietnia 2021 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2021 Gracz @mistcs został ukarany za oszustwo finansowe. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi