GoodRau Napisano 13 Grudnia 2020 Napisano 13 Grudnia 2020 Nick: GoodRau Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Oszustwo Krótki opis sytuacji: To było kilka miesięcy temu, kiedy mój brat zasiadł za sterami mojego konta któregoś wieczoru podczas licytacji na lotniskowcu. Wtedy byłem poza komputerem zostawiając grę odpaloną. Następnie pod moją nieobecność przejął kontrolę i sobie grał, pisał, śmiał. Aż w końcu postanowił wylicytować za grube pieniądze jakiś samochód (nie pamiętam nazwy już nawet) Oczywiście go skarciłem i moment wywaliłem z kompa. Po czym kiedy chciałem to odkręcić administrator Proklin mnie do siebie teleportował i powiedział, że kupiłem samochód po czym próbowałem jakoś to wytłumaczyć, że to nie ja i wgl. Dostałem bana. Za jakiś czas napisałem apelację którą dopiero administrator zaczął rozpatrywać po kilku tygodniach, gdzie nałożyła się kara z moją wyprowadzką do innego rejonu Polski pozbawiając siebie czasu na rozgrywkę oraz tym bardziej Internetu dzięki któremu mógłbym w pewien sposób odrobić nadaną mi karę. Dowody: Dyskusja w prywatnych wiadomościach o niemożności odrobienia kary i próbie dogadania się w inny sposób bądź odwkleknięcia kary do czasu aż dorobię się internetu. Coś od siebie: Chciałbym dodać od siebie parę zdań. Mianowicie piszę już drugą swoją apelację i mam nadzieje, że dojdziemy do konsensusu. Ostatnio próbowałem się dogadać we Wrześniu, ale się nie udało dlatego też odczekałem pewien czas i próbuję znowu. Nie chodzi mi o to, że nie chce mi się tej kary odrabiać czy coś. Po prostu chce grać tutaj razem z wami bo przynosi mi to przyjemność. Bez powodu nie pisałbym tej apelacji czy próbował rozmów na PW z tobą Proklinie. Chcę się dogadać już tak sporo czasu odczekałem więc myślę, że możemy ponownie spróbować się dogadać aby jakoś wspólnie rozwiązać ten nietypowy jak i dla ciebie tak i dla mnie problem. Mam nadzieję, że tą apelacją wkroczymy na ścieżkę w której znajdziemy wspólny złoty środek i będziemy w stanie się dogadać jak normalni ludzie. Pozdrawiam. Z poważaniem GoodRau 2
Developer/owner proklin Napisano 3 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 3 Stycznia 2021 @GoodRau odpowiedź będzie identyczna jak tutaj. Zgodziłeś się na warunek, który jasno i ostatecznie wykluczy Cię z gry, jeśli go nie spełnisz. Pisanie kolejnych apelacji już nic nie zmieni. Odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi