Fabian2051 Napisano 10 Grudnia 2020 Napisano 10 Grudnia 2020 Data i godzina zdarzenia: 10.12.20 13:45 Nick oskarżającego: Fabian2051 Nick oskarżonego: jajkajs i pawlo101299 Typy sie wbijaly na Baze, pisalem zeby sobie jechali albo napisze Report na nich, on pisal "bo co" i takie rzeczy. Kiedy juz postawilem sadzonki to oni jezdili sobie z autem do wody aby miec "powod" aby byc przy bazie, stajac tam przyszedl Wirlus i pisalem wirlus mam sprawe, a on sobie poszedl. Kilka minut pozniej Policja sie wbija na Baze. Glos odpalic dopiero od Minuty 4:30 po sluchalem Muzyke i sie nagrala. 7
pawlo101299 Napisano 10 Grudnia 2020 Napisano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Nie wiem po kij mnie do skargi dodajesz skoro to jajkajs was zgłosił XD ja sie dopiero po tym dowiedziałem ze on u was był wcześniej bo byłem afk chwile Jedyne co widziałem to jak już autem wpadał do wody to wylazłem nawet nie wiem czy sie stoczył z góry czy co tam zrobił że wpadł zobaczyłem że gdzieś obok jakiejś bazy to wpadłem tam do gory zobaczyłem że ty jesteś to sie przywitałem bo cie z mecha pamietam i wrociłem do niego to juz ten modek to auto wyciagał to wlazłem znowu do gory zeby wbić do auta i tyle mam z tym wspólnego O tym że was zgłosił dowiedziałem się dopiero jak ten typ co obok cb był do nas podjechał i bol dupy miał no i wtedy podjechał znowu na ta baze a tam LSPD już ogarniało PS: Na tym nagraniu mnie wyzywasz wiec sam na siebie "dowody" dostarczasz? Dodam jeszcze ze skarge piszesz nie za to ze sie tam kreciliśmy tylko dlatego że was zgłosił i kilkanaście krzaków @Rajko teraz jara Edytowane 10 Grudnia 2020 przez pawlo101299 6
Developer/owner slawur Napisano 23 Grudnia 2020 Developer/owner Napisano 23 Grudnia 2020 Nie widzę podstaw do ukarania graczy, z materiału nic nie wynika. Zgłosić za sadzenie może każdy. 3
Rekomendowane odpowiedzi