Skocz do zawartości

Skarga za Urtudnianie Gry, wbijanie sie na Baze Org

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 10.12.20 13:45

Nick oskarżającego: Fabian2051

Nick oskarżonego: jajkajs i pawlo101299

Typy sie wbijaly na Baze, pisalem zeby sobie jechali albo napisze Report na nich, on pisal "bo co" i takie rzeczy.
Kiedy juz postawilem sadzonki to oni jezdili sobie z autem do wody aby miec "powod" aby byc przy bazie, stajac tam przyszedl Wirlus i pisalem wirlus mam sprawe, a on sobie poszedl.
Kilka minut pozniej Policja sie wbija na Baze.

Glos odpalic dopiero od Minuty 4:30 po sluchalem Muzyke i sie nagrala.

• Jestem za 7
Napisano (edytowane)

Nie wiem po kij mnie do skargi dodajesz skoro to jajkajs  was zgłosił XD ja sie dopiero po tym dowiedziałem ze on u was był wcześniej bo byłem afk chwile 
Jedyne co widziałem to jak już autem wpadał do wody to wylazłem nawet nie wiem czy sie stoczył z góry czy co tam zrobił że wpadł zobaczyłem że gdzieś obok jakiejś bazy to wpadłem tam do gory zobaczyłem że ty jesteś to sie przywitałem bo cie z mecha pamietam i wrociłem do niego to juz ten modek to auto wyciagał to wlazłem znowu do gory zeby wbić do auta i tyle mam z tym wspólnego

O tym że was zgłosił dowiedziałem się dopiero jak  ten typ co obok cb był do nas podjechał i bol dupy miał no i  wtedy podjechał znowu na ta baze a tam LSPD już ogarniało

PS: Na tym nagraniu mnie wyzywasz wiec sam na siebie "dowody" dostarczasz?

Dodam jeszcze ze skarge piszesz nie za to ze sie tam kreciliśmy tylko dlatego że was zgłosił i kilkanaście krzaków @Rajko teraz jara :D

Edytowane przez pawlo101299
  • Jestem przeciw 6
  • 2 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

Nie widzę podstaw do ukarania graczy, z materiału nic nie wynika. Zgłosić za sadzenie może każdy.

• Jestem za 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...