kacpro2p Napisano 7 Grudnia 2020 Napisano 7 Grudnia 2020 (edytowane) kacpro2p ukarany przez chyba proklin Wzór: Nick: kacpro2p Nick osoby nakładającej kare: chyba proklin Powód nałożenia kary: niestosowanie się do regulaminu serwera Krótki opis sytuacji: wiem że niezastosowałem sie do regulaminu ale chciałbym być odbanowany bo chce pograć na serwerze bo jest fajny. Dowody: chyba nie potrzebne Coś od siebie: Postanowie poprawe i będę przestrzegał regulaminu moge nawet prace społeczne wykonać też wplaciłem na fl coiny troszkę piniedzy i czas poświęcony grając na serwerze Pozdrawiam czytającego Kacpro2p Edytowane 7 Grudnia 2020 przez kacpro2p
Developer/owner proklin Napisano 3 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 3 Stycznia 2021 @kacpro2p chciałem sprawdzić Twoją historię kar i to co zobaczyłem jednoznacznie pokazuje, że ban jest słuszny i nie powinieneś wrócić na serwer. Na swoim koncie masz aż 216 kar! Aż się zastanawiam czy to nie jakiś rekord... Apelacja zdecydowanie odrzucona, każda kolejna także będzie. 1 1 1
Rekomendowane odpowiedzi