pasza251 Napisano 7 Grudnia 2020 Napisano 7 Grudnia 2020 Data i godzina zdarzenia: 07.12.2020 godz. 17:05 Nick oskarżającego: pasza251 Nick oskarżonego: alekkox123456789 Powód napisania skargi: Gracz chciał ode mnie kupić Landstalkera XL 6.2 tylko z tuningiem mechanicznym, więc musiałem zdemontować tuning wizualny. Podczas zakupu okazało się, iż nie doczytał, że samochód nie posiada limitera i zaproponował niższą kwotę, lecz się nie zgodziłem po czym stwierdził, że nie zapłaci mi tyle ile proponował i zrezygnował z zakupu. Teraz jestem stratny na tune... Dowody w postaci logów lub screenshotów: 2 3
alekkox123456789 Napisano 7 Grudnia 2020 Napisano 7 Grudnia 2020 Rzeczywiście nie zauważyłem że w ogłoszeniu było napisane że bez limitera, natomiast kiedy podałem cenę demontu bez hamulców (109k) - nie napisłeś że cena demontu się nie zgadza, co utwierdziło mnie w przekonaniu że samochód nie ma tylko hamulców. Poza tym miałeś sprawdzić ile kosztuje demont wizu i mi dać znać, a nie od razu demontować - wtedy uniknąłbyś kosztów za demont - jeszcze nie byłem w pełni przekonany co do kupna samochodu, byliśmy na etapie ustalania ceny samochodu po czym ty napisałeś "Dobra chuj", no właśnie nie dobra chuj bo nie zrobiłeś tego co napisałeś. Już wtedy mogłem się wycofać z zakupu, lecz nie zrobiłem tego (z resztą na twoją korzyść). Według mojej opinii wina leży po obydwóch stronach, więc zachęcam do polubownego dogadania się. 2
pasza251 Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Napisano 8 Grudnia 2020 Dogadaliśmy się. Temat do zamknięcia. 1
Rekomendowane odpowiedzi