Mazzi277 Napisano 25 Listopada 2020 Napisano 25 Listopada 2020 Nick: Mazzi277 Nick osoby nakładającej kare: Herwi Powód nałożenia kary: Oszustwo finansowe. Krótki opis sytuacji: No ogólnie to kupiłem od gracza Hallfury auto za 80k, na start dałem mu 65k, no i potem miałem mu jeszcze dać te 15k. No nie ukrywam ale jakoś w tamtym czasie nie za bardzo mi się chciało grać przez co nie oddałem mu tych pieniędzy. Dowody: Coś od siebie: Wiem że źle zrobiłem i to się już nie powtórzy. Prosiłbym o unbana. Przepraszam i Pozdrawiam.
Developer/owner proklin Napisano 3 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 3 Stycznia 2021 @Mazzi277 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: zwrot skradzionych pieniędzy w przeciągu 7 dni status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 60k przez miesiąc na konwojencie ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Dodatkowo oszukany gracz @Hallfury musi wyrazić chęć takiej operacji. Jeśli Ty akceptujesz warunki, to ostateczna decyzja zależy od niego. @Mazzi277Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. @Hallfury Ciebie także proszę o napisanie swojej decyzji w tym temacie, jej brak oznacza negatywne rozpatrzenie apelacji.
Developer/owner proklin Napisano 31 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 31 Stycznia 2021 Zamykam z powodu braku zainteresowania tematem.
Rekomendowane odpowiedzi