Bueno Napisano 25 Listopada 2020 Napisano 25 Listopada 2020 (edytowane) Nick: S4_B5 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: "Obraza administracji" / "Fałszywe Zgłoszenia" Krótki opis sytuacji: Więc otrzymałem bana na serwerze za "Fałszywe zgłoszenia" napisałem wtedy do Proklina z pytaniami odnośnie tego bana. Otrzymałem wiadomość zwrotną, a w między czasie napisany został wulgarny status na forum przez moją osobę w którym skierowałem bardzo brzydkie słowa w stronę osoby która "najprawdopodobniej" mnie zgłosiła do Proklina za te "Fałszywe Zgłoszenia" Zbieżność liter tworzyła nick Proklina więc jednocześnie dostałem bana za Obraze administracji. Dowody: Brak Coś od siebie: Wyjaśniłem Proklinowi całą sprawe na pw, a teraz oczekujemy na werdykt! za bartusia napisane! Edytowane 25 Listopada 2020 przez Bueno 2 4 17
Developer/owner proklin Napisano 3 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 3 Stycznia 2021 Wróciłem sobie do naszej rozmowy na discordzie o której tu wspominasz i nie widzę, tu żadnych wniosków na Twoją korzyść. Kierowałeś obelgi w moją stronę nie tylko w statusie ale także w prywatnej rozmowie między nami. Apelacja odrzucona, dwie takie same apelacje bez nowych faktów wystarczą i każda kolejna także będzie. 1
Rekomendowane odpowiedzi