Skocz do zawartości

PolskiKamień ukarany przez DragonuS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: PolskiKamień

Nick osoby nakładającej kare: DragonuS

Powód nałożenia kary: image.png.4e1d09f7bd8e29850fd29a92f9964473.png

Krótki opis sytuacji:  Byłem sobie Porządnym mechanikiem który używał wulgaryzmów. Patrząc w taryfikator kar powinienem otrzymać karę za "Nadużywanie Chatu głosowego" a nie za "Toksyczność VC" ponieważ nikogo nie Obrażałem. Jako mechanik Stosowałem takie wulgarne słowa jak. Cytuję: "Dobry Ku**a" oraz "Gwarancja do bramy i spie**alamy" jeżeli miałbym kogoś wyzywać/obrażać to było by to głupie ponieważ jako pracownik mechanik zarabiam dzięki naprawom samochodów klientów a jak wiadomo Klient nasz pan.
dopiszę jeszcze że wczoraj używałem dodatkowo takiego słowa jak "ja to naprawie Ku**a". Jeżeli Jest pan ze mną sprzeczny to Prosił bym o podanie dowodu który potwierdził by pana zdanie.

Dowody: brak w mordę jeża

Coś od siebie:  Uważam że otrzymałem złą karę ponieważ w taryfikatorze Kar znajdującym się na serwerze pod F2 są 2 punkty dotyczące VC
oczekuję zmiany kary oraz przywrócenie/wyzerowanie mnożnika kar na "Toksyczność VC"
526303725_Adnotacja2020-11-24144606.thumb.png.b357360dca9214796225355a61de7f57.png

• Jestem za 9
Napisano

Chciałbym oznajmić, że nie jest to twój pierwszy wybryk, w apelacji zapomniałeś nadmienić wszystkich tekstów które używałeś na mechaniku, były jeszcze inne, które były obraźliwe.

Z tej racji kara słuszna oraz pozostaje niezmiennie, apelację odrzucam, zamykam.

• Jestem przeciw 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...