PolskiKamien Napisano 24 Listopada 2020 Napisano 24 Listopada 2020 Nick: PolskiKamień Nick osoby nakładającej kare: DragonuS Powód nałożenia kary: Krótki opis sytuacji: Byłem sobie Porządnym mechanikiem który używał wulgaryzmów. Patrząc w taryfikator kar powinienem otrzymać karę za "Nadużywanie Chatu głosowego" a nie za "Toksyczność VC" ponieważ nikogo nie Obrażałem. Jako mechanik Stosowałem takie wulgarne słowa jak. Cytuję: "Dobry Ku**a" oraz "Gwarancja do bramy i spie**alamy" jeżeli miałbym kogoś wyzywać/obrażać to było by to głupie ponieważ jako pracownik mechanik zarabiam dzięki naprawom samochodów klientów a jak wiadomo Klient nasz pan. dopiszę jeszcze że wczoraj używałem dodatkowo takiego słowa jak "ja to naprawie Ku**a". Jeżeli Jest pan ze mną sprzeczny to Prosił bym o podanie dowodu który potwierdził by pana zdanie. Dowody: brak w mordę jeża Coś od siebie: Uważam że otrzymałem złą karę ponieważ w taryfikatorze Kar znajdującym się na serwerze pod F2 są 2 punkty dotyczące VC oczekuję zmiany kary oraz przywrócenie/wyzerowanie mnożnika kar na "Toksyczność VC" 9
DragonuS Napisano 25 Listopada 2020 Napisano 25 Listopada 2020 Chciałbym oznajmić, że nie jest to twój pierwszy wybryk, w apelacji zapomniałeś nadmienić wszystkich tekstów które używałeś na mechaniku, były jeszcze inne, które były obraźliwe. Z tej racji kara słuszna oraz pozostaje niezmiennie, apelację odrzucam, zamykam. 1
Rekomendowane odpowiedzi