Skocz do zawartości

Wniosek o odbanowanie Usedo przez slawur

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: @Usedo
Nick osoby nakładającej kare: @DragonuS
Powód nałożenia kary: Speed hack

Krótki opis sytuacji: Chciałem przetestować mapę do Minecraft podesłaną przez kolegę. Mapa wymaga uruchomienia speed hacka, co na jej potrzeby, i tylko po to, zrobiłem. Niestety źle kliknąłem. Nie trafiłem w Minecraft tylko w Rage. Niestety nie miałem już szansy przerwać ładowania się gry (nie umiem tego wymusić, naciskałem Esc czy Ctrl+Alt+Del, nie pomogło) i trafiłem na serwer z włączonym speed hackiem, nawet nie zdążyłem się rozejrzeć co się stało, bo od razu dostałem bana. 

Dowody: Niestety nie mam możliwości udowodnić, że kliknąłem o kilka pikseli dalej, niż powinienem był, co w efekcie uruchomiło zupełnie nie tę grę. Jedynym moim dowodem mogą być logi (jeśli widać tam jakimś cudem moje próby zatrzymania ładowania się gry albo jakiś ślad, że przegrałem wyścig do "exit game" z moderatorem banującym). No i moja szczerość przemieszana z żalem. Nic więcej nie mam.

Coś od siebie:
Jest mi bardzo przykro i jestem na siebie zły za tak głupią pomyłkę. Dwuletni ban jest dla mnie bardzo dotkliwą karą za misclick, szczególnie że na prawdę nie miałem zamiaru dopuścić do zarejestrowanej sytuacji. Moją intencją było uruchomienie Minecraft i sprawdzenie w nim mapki, która z założenia wymaga użycia speed hacka. Nigdy świadomie nie włączyłbym Rage z uruchomionym w tle speed hackiem. Za bardzo lubię tę grę by narażać się świadomie na banicję, nawet nie miałem świadomości że ten speed hack do mapy w Minecraft będzie w jakiś sposób wpływał na Rage. Bardzo proszę o szansę wykazania, że jednak jestem uczciwym graczem, w postaci skrócenia lub anulowania nałożonego bana. Jeszcze nigdy nikomu żadnej gry nie zepsułem, co może też widać w logach. Obiecuję lepiej się pilnować na przyszłość i nie wnosić błota z innych światów do świara Rage.

• Haha 1
  • Confused 1
  • Developer/owner
Napisano

Za każdym razem czytam inna wersję wydarzeń.
1. Pisałeś do mnie na PW Discord, że zalogowałeś się i pracowałeś na kurierze/konwojencie bo myślałeś, że to jakiś event i każdy szybciej jeździ, teraz piszesz, że nawet nie zdążyłeś się ruszyć. Jeszcze bezczelnie skasowałeś swoje wiadomości do mnie.
2. Skoro wiedziałeś, że uruchomiłeś złą grę to po co logowałeś się na serwer? Trzeba było zamknąć grę.
3. Nasz antycheat zapisuje wszystkie próby oszustwa, więc wiem ile i na jakiej pracy cheatowałeś.

Czy już rozumiesz, że apelacja zostaje odrzucona? Każda kolejna także zostanie odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...