Skocz do zawartości

Agenci006 ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Agenci006

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary:  Logowanie się na dwa konta z jednego komputera. 

Krótki opis sytuacji:  Sytuacja działa się w roku 2019. Gdy ja grałem na swoim koncie, poznałem gracza "Parku" i grałem z nim przez około dwa miesiące. Któregoś dnia Parku do mnie napisał na pv na Discordzie, ze sprawą że wziął auto na kredyt i musi go spłacać, a wyprowadza się do wyższej szkoły. Jako że byłem młodszy to on mnie zniszczył psychicznie i się zgodziłem aby zalogować się na jego konto i spłacić ten samochód. Więc ja dostałem login i hasło do tego konta i go nie ukradłem. Parku w którymś momencie usunął konto discordowe, usunął wszystkie filmy z serwera ze swojego yt.

Dowody: ss wyjaśniający sytuacje że Parku dał mi konto, innych już nie mam, bo usunął konto discord.

Coś od siebie: Od tamtej sytuacji minął rok, ja też przeszedłem mutacje i dużo przemyślałem. Dodam jeszcze że ja wpłaciłem pieniądze na serwer, więc to kolejny argument za tym że nie chciałem działać na szkodę serwera, a wręcz go wspierać. Mam nadzieję że rok posiadania zbanowanego konta, za jeden błąd który nie miał większego wpływu na serwer, wystarczy jako kara czasowa. I tak dla mnie większą karą jest to że będę mógł dołączyć do LSPD, co było takim moim serwerowym marzeniem.     Pozdrawiam i może mi się wrócić na serwer.  
PS. Oczywiście nie muszę mieć tego co miałem na koncie, mogę dostać "czystkę" ale najważniejsze żebym mógł grać.  

Bez_tytuu.png

Edytowane przez Agenci006
Napisano

Powód edycji: Zapomniałem napisać tego co jest napisane po "PS"

• 1 miesiąc temu...
  • Developer/owner
Napisano

@Agenci006 z tej apelacji wynika co innego i zostałeś ukarany za włam na konto.

Apelacja odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...