Agenci006 Napisano 23 Listopada 2020 Napisano 23 Listopada 2020 (edytowane) Nick: Agenci006 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Logowanie się na dwa konta z jednego komputera. Krótki opis sytuacji: Sytuacja działa się w roku 2019. Gdy ja grałem na swoim koncie, poznałem gracza "Parku" i grałem z nim przez około dwa miesiące. Któregoś dnia Parku do mnie napisał na pv na Discordzie, ze sprawą że wziął auto na kredyt i musi go spłacać, a wyprowadza się do wyższej szkoły. Jako że byłem młodszy to on mnie zniszczył psychicznie i się zgodziłem aby zalogować się na jego konto i spłacić ten samochód. Więc ja dostałem login i hasło do tego konta i go nie ukradłem. Parku w którymś momencie usunął konto discordowe, usunął wszystkie filmy z serwera ze swojego yt. Dowody: ss wyjaśniający sytuacje że Parku dał mi konto, innych już nie mam, bo usunął konto discord. Coś od siebie: Od tamtej sytuacji minął rok, ja też przeszedłem mutacje i dużo przemyślałem. Dodam jeszcze że ja wpłaciłem pieniądze na serwer, więc to kolejny argument za tym że nie chciałem działać na szkodę serwera, a wręcz go wspierać. Mam nadzieję że rok posiadania zbanowanego konta, za jeden błąd który nie miał większego wpływu na serwer, wystarczy jako kara czasowa. I tak dla mnie większą karą jest to że będę mógł dołączyć do LSPD, co było takim moim serwerowym marzeniem. Pozdrawiam i może mi się wrócić na serwer. PS. Oczywiście nie muszę mieć tego co miałem na koncie, mogę dostać "czystkę" ale najważniejsze żebym mógł grać. Edytowane 23 Listopada 2020 przez Agenci006
Agenci006 Napisano 23 Listopada 2020 Autor Napisano 23 Listopada 2020 Powód edycji: Zapomniałem napisać tego co jest napisane po "PS"
Developer/owner proklin Napisano 3 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 3 Stycznia 2021 @Agenci006 z tej apelacji wynika co innego i zostałeś ukarany za włam na konto. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi