Skocz do zawartości

DonPedroCapricciosa ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: DonPedroCapricciosa
Nick osoby nakładającej kare: Proklin
Powód nałożenia kary: Omijanie bana
Krótki opis sytuacji: Rozmawiałem z @BuchMan oraz wkleiłem apelację na jego prośbę oraz zostałem zbanowany za omijanie bana, którego nie omijałem.
Dowody: https://imgur.com/a/DZ6bL5i
Coś od siebie: Witam, apelacja jest wklejona po raz 2 na moją prośbę. Screenshoty w dowodach ukazują, iż jestem niewinny. Mam także nadzieję, że apelacja nie zostanie odrzucona, tylko rozpatrzona z profesjonalizmem, patrząc na to, że nie miałem ani jednej kary oprócz tego moim zdaniem niesłusznego bana. Pozdrawiam, Pedro.

• Jestem za 2
  • 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

IP mogło się zdublować, zgodzam się na wszystkie warunki w zamian za ub (wklejam za DonPedro)

Edytowane przez KARO687
  • Developer/owner
Napisano

@DonPedroCapricciosa @KARO687Screenshoty o których mówisz, nie mają żadnego związku z Twoją karą. W którym miejscu one tłumaczą omijanie aktywnego bana?

Napisano

Dobry, to jedyne ss'y jak miałem kontakt z BuchManem oraz więcej dowodów nie mam. Jeśli byś podał jak połączone są nasze konta, można by było to wyjaśnić.//Pedro

• 1 miesiąc temu...
  • Developer/owner
Napisano

Logowania na te konto (także na forum), pokrywają się z logowaniami na inne zbanowane konto. Mechanik po których identyfikujemy graczy nie zdradzamy, aby nie ułatwić ich omijania.
Apelacja odrzucona.

• Haha 1
  • Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...